Meghan Markle, prima gafă de când a devenit ducesă

Data actualizării: Data publicării:
meghan markle

Ducesa de Sussex a făcut prima gafă vestimentară de când a devenit soția Prințului Harry, iar presa nu a iertat-o. La sosirea în Regatul Tonga, acolo unde Meghan și Harry se află în vizită oficială, ținuta superbă a fostei actrițe a fost pusă în umbră de un mic detaliu.

Foto: Gulliver/Getty Images

Pentru întâlnirea cu prinţesa Angelika Latufuipeka de pe aeroportul Fua'amotu, Meghan Markle a purtat o rochie Christian Dior, de la care însă a uitat să rupă eticheta, potrivit Daily Mail. 

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Foto: Gulliver/Getty Images

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe 15 octombrie, cuplul regal britanic a plecat într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji. În timpul vizitei în Australia, Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că așteaptă primul copil în primăvara lui 2019. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, s-au căsătorit  la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Nuntă regală | Simbolurile brodate pe voalul miresei
Printul harry meghan markle logodna
Meghan Markle va purta la nuntă o rochie de 100.000 de lire sterline
Partenerii noștri