Meryl Streep, o mamă de 3 Oscaruri

Data publicării:
meryl

Este celebră pentru filmele sale, dar nu şi pentru rolul de mamă. Recent, a făcut înconjurul lumii cu discursul de la Globurile de Aur, unde a primit un premiu pentru întreaga carieră.

Meryl Streep a susţinut un discurs emoţionant la cea de-a 74-a ediţie a Globurilor de Aur. A vorbit în calitate de actriţă, dar şi de soţie şi mamă. Artista are trei fiice, Mamie, în vârstă de 32 de ani, Grace, de 29 de ani, Louisa, în vârstă de 24 de ani şi un fiu, Henry. Tatăl copiilor este sculptorul Don Gummer. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 36 de ani si formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Vocea lui Meryle Streep a fost mai ascultată ca niciodată la cea mai recentă ediţie a Globurilor de Aur.

Meryl Streep: „Ce înseamnă Hollywood până la urmă? Doar o grămadă de oameni din alte locuri. Eu am fost născută şi crescută în şcolile publice din New Jersey. Viola a fost crescută în Carolina de Sud şi a ajuns în Central Falls, Rhode Island. Sarah Paulson s-a născut în Florida şi a fost crescută de o mamă singură în Brooklyn. Sarah Jessica Parker este unul din şapte sau opt copii crescuţi în Ohio. Amy Adams s-a născut în Vincenza, Veneto, Italy, iar Natalie Portman a fost născută în Ierusalim. Unde sunt certificatele lor de naştere?! Hollywood este plin de străini şi dacă îi alungăm pe toţi ne vom uita numai la fotbal şi arte marţiale, care nu sunt deloc artă!”

Toate cele trei fiice ale lui Meryle Streep seamănă foarte tare cu mama lor. Două dintre ele i-au moştenit şi talentul artistic şi s-au îndreptat spre actorie. Fiica cea mică a ales, însă, să facă modeling, iar, de curând, a semnat un contract cu o importantă agenţie de modele.

Mamie Gammer, fiica cea mare a actriţei a jucat alături de mama sa în filmul „Ricki and the Flash”.

În film, Meryle Streep joacă rolul unei nonconformiste cântăreţe rock, iar Mamie interpretează rolul fiicei sale. Relaţia lor nu este, însă, la fel de bună ca în realitate.

Mammie Gammer: “Nu a existat niciun punct în viaţa mea în care să mă simt abandonată. Mama mea a muncit foarte mult, foarte mult. Ştiu că a făcut sacrificii pe ambele părţi pentru a menţine un echilibru corect, iar noi am fost întotdeauna prioritatea.”

Meryle Streep este considerată, în momentul de faţă, cea mai bună actriţă în viaţă. Este câştigătoarea a trei premii Oscar şi a fost nominalizată de alte 16 ori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri