Sari la conținut

Michael Douglas a devenit bunic

Actorul american Michael Douglas a devenit pentru prima dată bunic la vârsta de 73 de ani, după ce Viviane Thibes, partenera de viaţă a fiului cel mare al starului hollywoodian, Cameron, a născut luni o fetiţă, informează contactmusic.com citat de Agerpres.

shutterstock_88484080

Foto: Shutterstock

Informaţia a fost dezvăluită de Cameron Douglas prin intermediul unui mesaj publicat online.

Fiul cel mare al actorului Michael Douglas a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie ce o prezintă pe Viviane care făcea yoga în timp ce era încă însărcinată. Imaginea este însoţită de mesajul următor: "Astăzi, respectul meu faţă de mamele din lumea întreagă a atins noi culmi... astăzi am luat parte la un miracol, atunci când fiica mea a fost adusă pe lume de o frumoasă amazoană. Sunt atât de mândru de tine. Te iubesc".

Cameron Douglas, în vârstă de 39 de ani, nu a făcut public deocamdată numele fiicei sale.

Actorul american a avut parte de câţiva ani dificili, însă a reuşit să îşi pună ordine în viaţă după ce a fost eliberat din închisoare în august 2016. El a fost încarcerat timp de aproape şapte ani pentru posesie şi trafic de droguri.

Tatăl lui, celebrul actor Michael Douglas, care are alţi doi copii - Dylan, în vârstă de 17 ani, şi Carys, în vârstă de 14 ani - cu cea de-a doua soţie a lui, actriţa Catherine Zeta-Jones, s-a declarat, recent, încântat de faptul că urma să devină bunic.

"Voi deveni bunic în această lună, înainte de sfârşitul anului. Sunt foarte încântat. Era şi timpul", a spus starul hollywoodian.

Cameron Douglas este fiul cel mare al actorului Michael Douglas şi provine din prima căsătorie a acestuia. Michael Douglas a fost căsătorit cu Diandra Luker în perioada 1977 - 1995.