Mick Jagger va fi operat la inimă săptămâna aceasta

Data publicării:
The Rolling Stones 'No Filter' Tour Opening Night At Croke Park In Dublin
Foto: Gulliver/Getty Images

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, va fi operat la inimă săptămâna aceasta. Rockerul în vârstă de 75 de ani va suferi o intervenție chirurgicală pentru înlocuirea unei valve cardiace sau pentru montarea unui stent, potrivit unor surse citate de presa americană.

The Rolling Stones 'No Filter' Tour Opening Night At Croke Park In Dublin
Foto: Gulliver/Getty Images

Reprezentanţii artistului nu au răspuns solicitărilor de a lămuri informaţiile. În urmă cu câteva zile Rolling Stones anunțase că îşi anulează concertele din Statele Unite și Canada, din cauza unei probleme de sănătate a lui Jagger.

Formaţia a anunţat sâmbătă că amână toate datele de concert din turneul în Statele Unite şi Canada pentru a-i oferi lui Mick Jagger timp să primească tratament medical. Nu au specificat de ce fel de tratament are nevoie Jagger, dar se aşteaptă să se recupereze complet. 

Turneul nord-american era programat să înceapă la 20 aprilie şi să dureze până la 29 iunie, scrie News.ro. 

Jagger a fost fotografiat, duminică, în Miami Beach, Florida, pe plajă, împreună cu partenera sa actuală, balerina Melanie Hamrick, împreună cu doi copii. 

Cântăreţul britanic nu a explicat problemele sale medicale, dar a scris într-un mesaj pe Twitter dedicat fanilor că va munci foarte mult pentru a se întoarce cât mai repede pe scenă. 

După o viaţă timpurie de relaţii, droguri în stil rock'n'roll, Mick Jagger ţine acum o dietă sănătoasă, aleargă şi merge la sală frecvent. 

Stenturile sunt o procedură obişnuită care ajută la menţinerea arterelor deblocate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri