Motivul pentru care Lady Gaga s-ar fi despărțit de logodnicul ei. Nu este vorba despre Bradley Cooper

Data publicării:
lady gaga si bradley cooper
Foto: Guliver/GettyImages

Lansarea filmului „A star is born”, regizat de Bradley Cooper și cu Lady Gaga în rolul principal, a stârnit un val de controverse. Asta după ce foarte mulți fani au speculat că cei doi ar avea o aventură secretă.

lady gaga christan getty
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Zvonurile despre relația secretă dintre Lady Gaga și Bradley Cooper, care are un copil cu modelul Irina Shayk, au atins însă apogeul abia atunci când celebra cântăreață a anunțat că s-a despărțit de logodnicul ei, impresarul Christian Carino. Revista americană People scria atunci că nu a fost o despărțire dramatică. Informațiile apărute recent par să contrazică această variantă.

US Weekly scrie că fostul logodnic al lui Lady Gaga „nu a tratat-o foarte bine spre sfârșitul relației”, citând o sursă rămasă anonimă. O altă sursă a declarat că artista a fost cea care a pus capăt relației, din cauza geloziei lui Carino, care „încerca să știe tot timpul unde e și îi scria foarte multe mesaje. Prietenii ei nu îl plăceau nici ei”.

Lady Gaga și Christian Carino și-au început relația la începutul anului 2017. În octombrie 2018, au anunțat public că s-au logodit. Despărțirea celor doi a venit anul acesta, înainte de Premiile Oscar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri