Motivul pentru care Tupac s-a despărțit de Madonna, dezvăluit într-o scrisoare

Data publicării:
Tupac_Shakur2

O scrisoare adresată de regretatul rapper Tupac Madonnei dezvăluie că acesta a pus capăt relației cu artista deoarece aceasta era albă, informează The Independent.

Scrisoarea, redactată de Tupac din închisoare, va fi scoasă la licitație în Statele Unite la sfârșitul acestei luni, informează site-ul TMZ.

"Pentru tine faptul că ești văzută cu un negru nu îți afectează cariera, eventual te face să pari mai deschisă și mai interesantă", îi scrie rapperul, notează Agerpres.

"Pentru mine însă ...simt că din cauza imaginii mele aș dezamăgi jumătate dintre oamenii care m-au ajutat să devin persoana care credeam că sunt", îi scrie Tupac Madonnei, adăugând că nu a vrut să o rănească.

Scrisoarea, redactată la 15 ianuarie 1995 — anul premergător morții sale — va fi scoasă la vânzare în perioada 19-28 iulie la pe site-ul de licitații Gotta Have Rock and Roll, pornind de la un preț inițial de 100.000 de dolari. Suma pentru care se așteaptă ca aceasta să fie achiziționată este însă una cu mult mai mare, având în vedere că ultima scrisoare a lui Tupac a fost vândută pentru peste 170.000 de dolari (132.000 de lire).

În 2015, Madonna a dezvăluit că a avut o relație cu rapperul în 1993, cu trei ani înainte de moartea acestuia.

Tupac a fost ucis în 1996 la vârsta de 25 de ani, alimentând numeroase teorii ale conspirației.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri