Nebunescul motiv al divorţului dintre Angelina şi Brad: "De fapt, James trăia cu ei"

Data actualizării: Data publicării:
Angelina Jolie Brad Pitt GettyImages-76920820 crop

De la anunțarea divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, în septembrie trecut, au circulat cele mai nebunești povești pentru a explica adevăratul motiv al deciziei lor: droguri, alcool, violență sau angajament umanitar. Una dintre ipotezele mai recente a fost relația ''strânsă'' și în același timp ''șocantă'' pe care actrița o menține cu fratele ei, James Haven, scrie Agerpres.

Angelina Jolie Brad Pitt GettyImages-76920820 crop
FOTO: GettyImages

Este ceea ce susține Ian Halperin, jurnalist și realizator de filme documentare canadian. Potrivit acestuia, ruptura ar fi consecința directă a prezenței în apropierea cuplului a fratelui Angelinei Jolie, James Haven. ''James era atât de apropiat, încât de fapt trăia împreună cu ei. Acest lucru l-a împins pe Brad la un ultimatum. El i-ar fi cerut soției sale să aleagă: El sau eu!'', spune Ian Halperin pentru Radar Online.

Revelații ciudate și mai degrabă în interesul regizorului, care pregătește un documentar despre divorțul cuplului cunoscut sub numele de ''Brangelina''. Cel care se pretinde a fi un ''jurnalist de investigație'' a explicat că nu are nicio dovadă a ceea ce a spus. În trecut, Ian Halperin a mai dezvăluit ''secrete'' despre viața privată a vedetelor, care au fost foarte repede dezmințite, scrie lalibre.be.

Totuși, potrivit ziarului spaniol ABC, au existat multe zvonuri de incest între doi frați, de când au fost fotografiați în anul 2000 sărutându-se pe buze pe covorul roșu de la Oscaruri. Frații au explicat că a fost doar un semn de iubire frățească și că între ei nu a existat nici o atracție sexuală. ''Ziua sărutului a fost prima zi în care mama actorilor, Marcheline, a fost tratată pentru cancer. Cei doi au fost împreună toată ziua în spital. Ei au fost foarte aproape de mama lor'', a declarat o sursa pentru Radar.

''Este foarte dificil de asimilat o relație ca cea pe care o aveau ei'', a explicat o sursă din anturajul acestora. ''A fost destul de ciudat, săruturi, îmbrățișări, ca și cum era o relație paralelă'', a spus Ian Halperin, autorul unora dintre cel mai bine vândute biografii de vedete, între care Céline Dion, Kurt Cobain și Michael Jackson.

Oricum, cauzele reale ale despărțirii lui Jolie și Pitt nu vor fi, dezvăluite, probabil, niciodată, conchide lalibre.be.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri