Noi dezvăluiri despre accidentul lui Jeremy Renner. Actorul încerca să-și salveze nepotul când a fost strivit de plugul de zăpadă

Data actualizării: Data publicării:
Jeremy Renner Shares Photo After Snowplow Accident
Renner a fost transportat de urgență la spital în ajunul Anului Nou, după ce a fost zdrobit de un plug de zăpadă în fața casei sale din Reno, Nevada. Foto: Profimedia Images

Actorul Jeremy Renner încerca să oprească o tragedie atunci când a fost rănit de plugul de zăpadă. Utilajul rămas fără frâne a pornit la vale și risca să-l lovească pe nepotul său, potrivit unui raport al biroului șerifului din Nevada, citat de CNN.

Frâna de parcare a plugului nu era cuplată, iar acesta a început să alunece lateral după ce starul „Avengers”, în vârstă de 52 de ani, l-a folosit pentru a scoate camioneta nepotului său din zăpadă, potrivit raportului.

Plugul de zăpadă Pistenbully a început să alunece, făcându-l pe Renner să iasă din vehicul fără să pună frâna de urgență”, se arată în concluzia raportului, pe care CNN l-a obținut marți printr-o solicitare a înregistrărilor publice.

„Deși plugul avea unele probleme mecanice, se crede, pe baza inspecției noastre mecanice, că frâna de parcare l-ar fi împiedicat să avanseze. Când Renner a încercat să oprească sau să-l deturneze pentru a evita rănirea nepotul său, a fost tras sub vehicul și lovit,” spun anchetatorii.

Indicatorul luminos de frână din interiorul cabinei plugului de zăpadă nu funcționa, iar „problemele mecanice ar fi putut fi un factor în acest accident”, mai notează raportul.

Nepotul i-a acordat primul ajutor lui Renner până la sosirea medicilor. Renner a fost transportat cu avionul la spital, unde a stat mai bine de două săptămâni, fiind supus mai multor intervenții chirurgicale și fiind tratat în secția de terapie intensivă.

Actorul a dezvăluit, într-o postare pe Twitter, că în urma accidentului a avut peste 30 de oase rupte.

Aceste peste 30 de oase rupte se vor repara, vor deveni mai puternice, la fel cum dragostea și legătura cu familia și prietenii se adâncesc. Iubire și binecuvântări tuturor”, a mai spus Renner.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri