Sari la conținut
News Alert

Iurtă de 8.300 de dolari, propunere de cadou de Crăciun

O iurtă portabilă de 8.300 de dolari şi pandantivul ”Crazy Cat Lady”, în valoare de 6.850 de dolari, se numără printre cadourile de Crăciun sugerate de Gwyneth Paltrow cititorilor Goop.com, site-ul de lifestyle, pe care vedeta americană l-a lansat în septembrie 2008, scrie News.ro.

gwyneth

Foto: Facebook

Gwyneth Paltrow nu este ca toată lumea şi a dovedit acest lucru, spun jurnaliştii de la 20minutes.fr. Vedeta americană a publicat o listă cu sugestii de cadouri pentru Crăciun pe site-ul ei de lifestyle, Goop.com, iar mulţi dintre vizitatorii site-ului au rămas stupefiaţi atunci când au văzut preţurile acelor produse.

Acea listă de sugestii a fost publicată în secţiunea ”Ridiculous but awesome” (”Ridicul dar minunat”) a site-ului Goop.com. Dacă vizitatorilor site-ului le lipseşte inspiraţia pentru cadourile de Crăciun, actriţa le propune o iurtă portabilă El Cosmico, în valoare de 8.300 de dolari. 

Pentru cei cărora nu le place să călătorească, vedeta recomandă colecţia de viniluri a lui Dennis Hopper. Singurul inconvenient: colecţia este estimată la 160.000 de dolari.

Pasionaţii de desen vor putea să achiziţioneze biroul portativ semnat de Gerstner & Ross MacDonald, estimat la 1.850 de dolari. 

Iubitorii băilor de aburi vor putea să îşi cumpere o saună personală, la fel ca aceea pe Gwyneth Paltrow a achiziţionat-o de la Clearlight contra sumei de 2.295 de dolari.

Printre produsele cu preţuri sub 1.000 de dolari recomandate de vedeta americană se află o cafetieră Barisieur, disponibilă pe site-ul Indiegogo contra sumei de 299 de dolari.

După cafea, vizitatorilor site-ului Goop.com li se aminteşte că trebuie să se spele pe dinţi. Gwyneth le propune şi în acest domeniu ”cadoul perfect”: pasta de dinţi Theodent, disponibilă la preţul de 120 de dolari.

Pasionaţii de drumeţii montane vor putea să cumpere rucsacul Jetpack Bag de la Dual Pack, cu preţul de 399 de dolari.

Cel mai ieftin produs recomandat de Gwyneth Paltrow, disponibil la 28 de dolari, este un suport portabil de vinuri, Vinnibag, produs de compania Ellesco.