Sari la conținut
News Alert

Părinți celebri. Adriana Lima, cel mai longeviv model Victoria's Secret și mamă a doi copii

Este cel mai longeviv model Victoria's Secret, are 35 de ani şi două fetiţe, Valentina şi Siena. Este vorba despre celebra Adriana Lima.

Adriana Lima este unul dintre cele mai cunoscute modele internaţionale din lume. A defilat pentru numeroase braduri şi continuă să fie pe podium şi acum, la vârsta de 35 de ani.

„Iubesc fiecare etapă a vieţii mele. Fiecare perioadă a avut momentele ei. Nu am să mă schimb. Sunt fericită că am vârsta de 35 de ani acum şi sunt mândră să spun că mă simt mai frumoasă ca niciodată. Creşti, te maturizezi şi înveţi atât de multe despre tine. Devii mai înţeleaptă, ca femeie, când ştii ce îţi place, ce nu îţi place,” spune Adriana Lima.

Cunoscutul model are două fiice, Valentina, în vârstă de şase ani şi Sienna, în vârstă de patru ani. Tatăl fetiţelor este fostul baschetbalist de origine sârbă, Marko Jaric. Cei doi s-au despărţit în anul 2014, după o căsătorie de aproape cinci ani.

Pe langă faptul că este celebră, Adriana Lima câştigă peste 9 milioane de dolari pe an. Este cel mai longeviv model al cunoscutului brand Victoria's Secret şi are inclusiv o statuie de ceară în Muzeul Madame Tussauds, din Londra.

„Nu am crezut niciodată că voi avea o statuie de ceară pentru că sunt deja onorată că sunt model Victoria's Secret. Mi-am dus şi copiii s-o vadă. Mi-au spus că arată exact ca mine, că seamănă cu mami. A fost plăcut,” povestește Adriana Lima.

Adriana Lima este recunoscută şi pentru munca în folosul comunităţii. Este ambasador al mai multor organizaţii non-guvernamentale şi vizitează des spitalele şi şcolile de stat din Brazilia, ţara sa natală.

Pe aceeași temă