Performanță pentru o actriță de la Hollywood: Pentru al şaptelea an pe primul loc în topul Forbes

Data publicării:
Warner Bros. Pictures And InStyle Host 18th Annual Post-Golden Globes Party - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Sofia Vergara, protagonista serialului de comedie "Modern Family", a ocupat pentru al şaptelea an consecutiv primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe de televiziune din lume, cu venituri de 42,5 milioane de dolari, relatează vineri site-ul usatoday.com și Agerpres.

Warner Bros. Pictures And InStyle Host 18th Annual Post-Golden Globes Party - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Artista columbiană, în vârstă de 46 de ani, interpretează personajul Gloria Delgado-Pritchett în popularul serial de comedie "Modern Family", produs şi difuzat de postul american ABC. În plus faţă de onorariul ei primit pentru acest rol, vedeta columbiană încasează sume importante şi din contracte de publicitate şi de licenţă, care alcătuiesc aproape jumătate din veniturile ei obţinute în perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018.

Pe locul al doilea în topul Forbes se află Kaley Cuoco, interpreta personajului Penny din serialul "The Big Bang Theory", care se va încheia în luna mai după difuzarea celui de-al 12-lea sezon. Vedeta americană, în vârstă de 32 de ani, a încasat în aceeaşi perioadă onorarii de 24,5 milioane de dolari.

Podiumul este completat de Ellen Pompeo, protagonista în vârstă de 48 de ani a serialului "Grey's Anatomy", cu un onorariu anual de 23,5 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de televiziune din lume este completat de Mariska Hargitay ("Law & Order: SVU" - 13 milioane de dolari), Julie Bowen ("Modern Family" - 12,5 milioane de dolari), Mayim Bialik şi Melissa Rauch (ambele din "The Big Bang Theory" - 12 milioane de dolari), Kerry Washington ("Scandal" - 11 milioane de dolari), Claire Danes ("Homeland" - 9 milioane de dolari) şi Paulette Perrette ("NCIS" - 8,5 milioane de dolari).

Topul a fost întocmit de editorii revistei Forbes pe baza unor estimări furnizate de companiile Nielsen, Box Office Mojo şi IMDb şi unor informaţii provenind de la specialişti din această industrie. Sumele menţionate reprezintă onorariile primite de actori înainte de plata taxelor şi a impozitelor.

Miercuri, revista Forbes a anunţat şi numele celui mai bine plătit actor TV din lume. Acesta este Jim Parsons, starul serialului "The Big Bang Theory", care a obţinut în perioada menţionată onorarii de 26,5 milioane de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri