Sari la conținut

Pharrell Williams a devenit tată de tripleţi

Cântăreţul american Pharrell Williams, interpretul single-ului ”Happy”, un cântec extrem de popular în 2013, a devenit tată de tripleţi, informează site-ul revistei People citat de News.ro.

Screening And Q&A For 20th Century Fox's "Hidden Figures" - Arrivals

Foto: Gulliver/Getty Images

Pharrell Williams şi soţia lui, Helen Lasichanh, au devenit părinţi de tripleţi, a anunţat, marţi, agentul de presă al artistului american.

Bebeluţii s-au născut la începutul lunii ianuarie, potrivit revistei Vanity Fair.

Nu au fost deocamdată dezvăluite informaţii despre sexul şi prenumele celor trei bebeluşi.

Helen Lasichanh, în vârstă de 36 de ani, şi Pharrell Williams, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2013, după o relaţie de doi ani. 

Cei doi au deja împreună un fiu, Rocket Ayer, în vârstă de opt ani.

Pharrell Williams, născut pe 5 aprilie 1973, este un cântăreţ, compozitor şi producător american. Este solistul şi toboşarul grupului funk / hip-hop N*E*R*D, pe care l-a înfiinţat alături de Chad Hugo şi Shay Haley. Primul lui single, ”Frontin”, a fost lansat în 2003 şi a fost urmat după trei ani, în 2006, de albumul de debut, intitulat ”In My Mind”. Al doilea album al starului american, ”Girl”, a apărut pe piaţă în martie 2014 şi a inclus un single de mare succes pe plan mondial - ”Happy”. 

Pharrell Williams a câştigat 10 premii Grammy şi a primit două nominalizări la premiile Oscar - în 2014 la categoria ”cel mai bun cântec original”, pentru piesa ”Happy”, inclusă pe coloana sonoră a animaţiei ”Despicable Me 2”, şi în 2017, la categoria ”cel mai bun film”, în calitate de producător al lungmetrajului ”Hidden Figures”.

Pe aceeași temă