Sari la conținut
News Alert

Prima fotografie a Mădălinei Ghenea după naștere

Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea a născut, în urmă cu o săptămână o fetiță. Este primul copil al cuplului pe care actrița (28 de ani) îl formează cu afaceristul Matei Stratan (29 de ani) de mai puțin de un an. 

madalina-ghenea-112-700

FOTO: madalinagheneaofficial.com

La o săptămână după ce a devenit mamă, Mădălina Ghenea a publicat pe contul de Instagram o fotografie făcută în grădina casei. Fotomodelul pare că s-a recuperat repede şi arată minunat.

madalina Ghenea

FOTO: Instagram

Pe 4 aprilie, Mădălina Ghenea a născut o fetiță după un travaliu care a durat nu mai puțin de 11 ore la o clinică privată din București.

Mădălina Ghenea a devenit celebră pentru frumusețea sa, dar și pentru idilele pe care le-a avut cu actori celebri precum Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Michael Fassbender, Adrien Brody.

Mădălina Ghenea, originară din Slatina, este un top model internaţional de succes şi a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti“, în regia lui Enrico Lando, iar în 2012 a fost recompensată cu premiul Sorriso diverso Roma, pentru interpretarea din „Razzabastarda“ de Alessandro Gassman. De asemenea, a mai jucat în filmul „Dom Hemingway“, semnat de Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. În 2015, românca a putut fi văzută în filmul italian „Tinereţe/ Youth“, regizat de Paolo Sorrentino, rol pentru care a fost recompensată cu premiul Vanity Fair, în cadrul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de Film Taormina, desfăşurat în Sicilia.

Modelul a ţinut secretă sarcina până în ultimul trimestru, când a pozat pentru o revistă.

Matei Stratan este fiul unui bogat om de afaceri din Iaşi a cărui avere este estimată la 300 de milioane de dolari.