Sari la conținut

Prima fotografie cu Lady Gaga și noul ei iubit

Cântăreața Lady Gaga și-a oficializat relația cu Christian Carino, iubitul și agentul ei, prin intermediul unei fotografii pe care vedeta pop americană a publicat-o pe 21 octombrie pe contul ei de pe rețeaua de socializare Snapchat, informează huffingtonpost.fr.

Foto: Instagram

Fotografia a fost realizată la asfințit și o prezintă pe artista americană, care poartă un bikini, în brațele noului iubit al ei. 

Lady Gaga a distribuit aceeași fotografie și pe contul său de pe Instagram. La puțin timp după aceea, diva americană a publicat pe aceeași rețea de socializare și un scurt videoclip ce o arată dansând în bikini în apropiere de o plajă, pe fundalul apusului, scrie Agerpres

După despărțirea de actorul Taylor Kinney, în iulie 2016, cântăreața pop a rămas discretă în privința vieții sale private și a preferat să se concentreze pe lansarea celui mai recent album de studio al ei, "Joanne", care a primit de curând discul de platină în Statele Unite.

Relația cu Christian Carino a început după ce acesta a decis să o însoțească pe artistă în turneul ei nord-american. În timpul unei ploi torențiale care a avut loc pe durata unui concert la New York, agentul vedetei a decis să vină în culisele show-ului pentru a fi mai aproape de noua lui iubită.

"Atunci când am mers în culise, Christian era pe scări (lângă scenă, n.r.) pentru a se asigura că totul era în regulă cu mine", a dezvăluit Lady Gaga într-un interviu acordat pentru Page Six. "Cel mai frumos lucru atunci când sunt îndrăgostită de cineva este să știu că el mă va prinde dacă eu voi cădea", a adăugat diva pop.

Cântăreața americană a fost nevoită să amâne cele 18 concerte programate în secțiunea europeană a turneului ei mondial, deoarece trebuie să urmeze un tratament împotriva fibromialgiei, o afecțiune care îi provoacă "suferințe fizice grave". Secțiunea europeană din "Joanne World Tour" trebuia să înceapă pe 21 septembrie la Barcelona și să se încheie pe 28 octombrie în orașul german Koln, după mai multe reprezentații în diverse orașe din Europa, precum Zurich (24 septembrie), Anvers (1 octombrie) și Paris (6 și 7 octombrie).

Pe aceeași temă