Primele cuvinte rostite de Schwarzenegger după operație

Data publicării:
Terminator Genisys Fan Footage Event
Foto: Guliver / GettyImages

Actorul şi fostul campion mondial de culturism Arnold Schwarzenegger s-a trezit după intervenţia chirugicală pe cord deschis pentru înlocuirea unei valve cardiace implantate în urmă cu 20 de ani şi a rostit celebra replică din Terminator „M-am întors'”, a declarat purtătorul de cuvânt al vedetei, informează Agerpres.



Valva cardiacă pe care actorul a primit-o în 1997 trebuia înlocuită, aşa că fostul guvernator de California a optat pentru substituirea acesteia cu ajutorul unui cateter, a anunțat Daniel Ketchell, purtătorul de cuvânt al actorului, pe Twitter. Actorul se recuperează şi este în stare stabilă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, se mai spune în declaraţie.

Schwarzenegger, în vârstă de 70 de ani, s-a trezit, iar primele sale cuvinte au fost „M-am întors”, a spus Ketchell. Replica  este rostită de personajul interpretat de Schwarzenegger în celebrul său film The Terminator (1984).

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum „Conan the Barbarian” sau „Commando”. A intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006.

În urmă cu câţiva ani, actorul mărturisea că suferă de o malformaţie cardiovasculară congenitală, moştenită de la mama sa. Din acest motiv, a şi fost operat de mai multe ori în ultimii ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri