Sari la conținut

Primele fotografii cu gemenii cântărețului Enrique Iglesias

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au făcut publice imagini cu ce doi copii veniți pe lume în luna decembrie, anul trecut. Fericiții părinți au postat pe rețelele de socializare fotografii cu gemenii, ambele imagini fiind însoțite de mesajul ”My sunshine”/ ”Raza mea de soare”.

New Jersey Nets v Miami Heat

Foto: Gulliver/Getty Images

Fosta jucătoare de tenis în vârstă de 36 de ani a născut doi copii, un băiat și o fată. Cei doi copii, Nicholas and Lucy, au venit pe lume la începutul lunii decembrie, în Miami, Florida.

Anna Kournikova este într-o relație cu Enrique Iglesias din 2001, după ce s-au cunoscut la filmările unuia dintre videoclipurile cântărețului (Escape). Nicholas şi Lucy sunt primii lor copii.

Enrique Iglesias, născut pe 8 mai 1975, la Madrid, este al treilea copil din primul mariaj al lui Julio Iglesias. Şi-a început cariera în 1995. Cu zece albume lansate până în prezent, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii, 13 piese pe primul loc în topurile Billboard Dance, Enrique Iglesias este cel mai bine vândut artist latino în Marea Britanie şi cel mai bine vândut artist internaţional în India.

Ana Kournikova a ocupat locul 8 WTA în 2000, dar nu a câştigat niciun titlu în circuitul profesionist, la simplu. Ea s-a retras în 2003, în urma unor accidentări. Cea mai bună performanţă a ei la un Grand Slam a fost semifinala jucată în 1997, la Wimbledon. Totuşi, rusoaica s-a impus de două ori la Australian Open (1999 şi 2002), la dublu.

Pe aceeași temă