Primul mesaj al Arianei Grande după moartea fostului iubit: Îmi pare atât de rău că nu am putut să repar

Data actualizării: Data publicării:
ariana grande concert
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Cântăreaţa americană Ariana Grande a vorbit public vineri pentru prima dată despre moartea fostului ei iubit, rapperul Mac Miller, într-un mesaj postat pe social media, relatează Reuters sâmbătă.

ariana grande concert
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Miller, de 26 de ani, a fost găsit fără conştienţă în locuinţa sa din Studio City, California, unde a fost declarat decedat, a anunţat Biroului de medicină legală din Los Angeles la 7 septembrie, scrie Agerpres.

Într-un mesaj postat pe contul său oficial de Instagram, cântăreaţa de 25 de ani spune că l-a adorat pe Miller din ziua în care l-a întâlnit, când ea avea 19 ani.

"(...) sunt atât de supărată, sunt atât de tristă încât nu ştiu ce să fac. tu ai fost prietenul meu cel mai drag. pentru atâta vreme. (...) îmi pare atât de rău că nu am putut să repar sau să-ţi îndepărtez durerea. chiar am vrut să fac asta. cel mai bun, dulce suflet cu demoni pe care nu i-a meritat niciodată (...)", a scris Grande, alături de un videoclip al lui Miller.

Portalul TMZ specializat în ştiri despre viaţa celebrităţilor a scris că Miller a murit aparent din cauza unei supradoze. Reuters nu a putut confirma acest lucru. Miller, al cărui nume real era Malcolm McCormick, făcut cunoscut faptul că lua droguri, în special că folosea incorect un sirop de tuse pe bază de prescripţie medicală, în interviuri media şi versuri rap.

Biroul de medicină legală nu a anunţat cauza morţii, spunând că o autopsie este în curs.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri