Sari la conținut

Prințul Harry și Meghan Markle au plecat în vacanță într-un loc popular pentru petrecerea lunii de miere

Pințul Harry și Meghan Markle au plecat în vacanță în Africa pentru a sărbători ziua de naștere a actriței, notează The Telegraph.

Prințul a planificat toată vacanța și a ales o destinație romantică, în Kenya, zona Lewa Wildlife, unde foarte multe cupluri merg în luna de miere.

În 2010, Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton în același loc. Astfel zvonurile că Prințul Harry va călca pe urmele fratelui său mai mare s-au amplificat.

Vacanța celor doi a început sâmbătă, ziua în care Meghan Markle împlinește 36 de ani. Ei au fost văzuți de mai mulți pasageri în aeroport, iar Prințul Harry a avut grijă să răspundă saluturilor, în timp ce își ținea iubita de braț.

Legătura dintre prințul Harry și Meghan Markle a fost confirmată încă din luna aprilie a acestui an, când palatul Kensington, reședința oficială a prințului, a publicat un comunicat în care era exprimată nemulțumirea prințului Harry față de hărțuirea la care este supusă Meghan din partea presei.

Cuplul s-a cunoscut în luna mai a anului trecut în Canada, în timp ce prințul promova Jocurile Invictus 2017 de la Toronto, oraș în care actrița locuiește pentru a participa la filmările serialului Suits.

Mama lui Markle este de origine afroamericană, iar tatăl de origine olandeză.

În 2011, ea s-a căsătorit cu producătorul de film Trevor Engelson, de care a divorțat doi ani mai târziu.