Rapperul Kanye West, care conduce și o școală privată, spune că nu a citit niciodată o carte: „E ca și cum aș mânca varză de Bruxelles”

Data actualizării: Data publicării:
kanye west
Kanye West. Foto: Profimedia Images

Rapperul Kanye West, care este și fondatorul unei școli private, Donda Academy, a recunoscut că nu a citit niciodată o carte. Vedeta spune că preferă în schimb să vorbească și compară cititul cu mâncatul de varză de Bruxelles.

În episodul de vineri al podcastului „Alo Mind Full” West a spus că este un mare fan al unei „conversații bune”, scrie Business Insider.

„De fapt, nu am citit nicio carte”, a spus West. „A citi este ca și cum aș mânca varză de Bruxelles”, a adăugat West. „Și să vorbești este ca și cum ai lua ravioli de porumb Giorgio Baldi”.

West se referea la un faimos preparat de paste servit la un restaurant din Santa Monica, Giorgi Baldi, pe care el și fosta sa parteneră Kim Kardashian l-au vizitat.

În timpul podcastului, West a spus că dacă primește un mesaj prea lung, West citește doar prima și ultima propoziție.

El și-a exprimat, de asemenea, frustrarea față de faptul că trebuie să vorbească engleza corect pentru a fi respectat.

West a vorbit și despre Donda Academy, școala privată pe care a fondat-o și a numit-o după regretata sa mamă. Potrivit site-ului său web, școala oferă școlarizare elevilor din clase primare până la clasa a XII-a și predă arte lingvistice, matematică și știință, împreună cu cursuri de îmbogățire precum „limbi de circulație internațională, artă vizuală, film, etc.”.

În cadrul podcastului, West a spus că „curriculele standard” trebuie echilibrate cu alte forme de învățare.

Comentariile sale despre lectură și programele școlii sale au venit la o zi după ce Rolling Stone a lansat un raport despre Academia Donda. Postul a vorbit cu două surse, care au spus că nu este clar cine predă la școală și cine își trimite copiii acolo. Familiile sunt rugate să semneze acorduri de confidențialitate, a constatat publicația.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri