Sari la conținut

Rapperul Kid Cudi: Dacă nu m-aş fi internat, aş fi făcut ceva pentru a mă răni

Rapperul american Kid Cudi s-a internat într-o clinică specializată în tratarea depresiei şi a anunţat, joi, că a suferit în ultimii ani mai multe episoade de anxietate şi a avut gânduri suicidare, informează News.ro.

kid2

Foto: Facebook

Într-un mesaj publicat joi pe contul său de Facebook, muzicianul şi actorul american, născut în urmă cu 32 de ani în statul Ohio, a spus că a trăit ”într-o minciună”.

”M-am internat într-o clinică specializată în tratarea depresiei şi a gândurilor suicidare. Nu sunt împăcat cu mine însumi. Nu am fost aşa de când mă ştiţi. Dacă nu m-aş fi internat aici, aş fi făcut ceva pentru a mă răni. Pur şi simplu sunt un om cu probleme care înoată într-o piscină de emoţii în fiecare zi a vieţii mele. În sufletul meu există tot timpul un fel de furtună răvăşitoare”, a scris Kid Cudi în acel mesaj.

”Anxietatea şi depresia mea mi-au condus viaţa de când mă ştiu şi am ajuns să nu mai ies din casă din cauza lor”, a adăugat rapperul.

Kid Cudi as vorbit în interviurile sale din ultimii trei ani despre lupta pe care o duce cu depresia, dar şi cu dependenţa de alcool şi de droguri.

Cel de-al şaselea album al său, ”Passion, Pain & Demon Slayin'”, era programat să fie lansat în luna septembrie, însă lansarea a fost anulată.

Scott Ramon Seguro Mescudi s-a făcut remarcat în 2008 cu o casetă de remixuri şi a fost ajutat să debuteze în muzică de rapperul Kanye West. A lansat până în prezent cinci albume de studio, iar piesele sale au generat 5,2 milioane de descărcări pe internet. A colaborat cu muzicieni de seamă, precum Jay Z, Mary J. Blige, David Guetta, MGMT, Shakira, Snoop Dogg şi Michael Bolton, dar s-a remarcat şi în calitate de actor, jucând în serialele de televiziune ”Entourage” şi ”How to Make It in America” şi filmele pentru marele ecran ”Goodbye World” şi ”Need for Speed”.