Răspunsul lui Sharon Stone după ce Madonna a numit-o „oribil de mediocră”

Data publicării:
sharon stone
FOTO: shutterstock

Sharon Stone a declarat că refuză să se supere pe Madonna, după publicarea în presa americană a unei scrisori din anii 1990 în care celebra cântăreață pop spunea că vedeta din "Basic Instinct" este o actriță "oribil de mediocră", informează BBC.

sharon stone
FOTO: shutterstock

În acea scrisoare, Madonna mărturisea că nu îi plăcea felul în care cariera ei actoricească era comparată cu aceea a lui Sharon Stone, notează Agerpres.

"Să știi că sunt prietena ta. Mi-am dorit să fiu un star rock în anumite momente... (și) m-am simțit uneori la fel de mediocră pe cum m-ai descris tu", a scris Sharon Stone într-un mesaj pe Facebook.

Actrița mai spune că este "absurd" faptul că unele scrisori private ale Madonnei au fost publicate în presa americană, înainte ca ele să fie puse în vânzare în cadrul unei licitații.

"Noi două știm acest lucru, la fel doar ca aceia care au supraviețuit atât de mult, că acceptarea propriei mediocrități este singura cale de a ne însuși punctele noastre forte; pentru a deveni ceea ce amândouă am devenit", a continuat Sharon Stone în mesajul ei de pe Facebook.

"Te iubesc și te ador; nu mă voi supăra pe tine din cauza unei invadări a evoluției tale personale", a adăugat celebra actriță americană.

Actrița în vârstă de 59 de ani a răspuns în acest fel unei scrisori în care Madonna afirma că se plictisise să citească în presă că Sharon Stone avea "cariera cinematografică pe care ea nu o va avea niciodată".

Acel text scris de mână al cântăreței pop era adresat lui "J", despre care se crede că ar fi John Enos, un actor cu care Madonna a avut o relație în anii 1990.

În aceeași scrisoare, Madonna spunea că se simțea "inconfortabil în propria piele", că era "atât de descurajată" și că avea o părere "neagră, neagră, neagră" despre viață.

"E atât de fără echivoc (sic) de frustrant să citesc că Whitney Houston are cariera muzicală pe care mi-o doresc și că Sharon Stone are cariera cinematografică pe care eu nu o voi avea niciodată".

"Ele sunt atât de oribil de mediocre și au fost mereu prezentate ca niște modele de virtute și ca un fel de etalon pentru a mă umili", mai spunea cântăreața în acel text.

Scrisoarea a fost inclusă într-o licitație online dedicată unor obiecte care au aparținut Madonnei, programată să înceapă pe 19 iulie.

Cu toate acestea, vineri dimineață, scrisoarea nu mai figura printre loturile propuse spre vânzare ce erau prezentate pe site-ul casei de licitații Gotta Have Rock and Roll.

Printre celelalte obiecte scoase la licitație se află și o scrisoare primită de Madonna de la Tupac Shakur, în care rapperul îi mărturisea vedetei pop că rasa a fost un factor care a contribuit la decizia sa de a pune capăt relației lor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri