Reacția lui Meghan Markle, după imaginile stânjenitoare apărute în presă cu tatăl ei

Data publicării:
meghan markle

După ce tatăl lui Meghan Markle a fost prins că și-a aranjat o sedință foto cu paparazzi, în care aceștia îl „surprindeau” citind articole despre fiica sa și Prințul Harry, despre cele mai importante monumente britanice sau făcând sport pentru a se pregăti de nuntă, bărbatul a anunțat că nu va participa la evenimentul care are loc peste patru zile.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a reușit să creeze un adevărat scandal mediatic, cu doar câteva zile înainte de nunta fiicei sale. El este acuzat și că ar fi mințit că a suferit un infarct săptămâna trecută, după ce a fost fotografiat, câteva zile mai târziu, cumpărând mâncare de la un fast food, iar niciun spital nu îl are în evidența pacienților.

În urma scandalului, Thomas Markle a decis să nu participe la nuntă, iar apropiații spun că acesta regretă că „și-a făcut fiica de rușine”. De celalaltă parte, o prietenă a cuplului Meghan Markle-Prințul Harry spune că actrița este „devastată” de decizia luată de tatăl ei.

„Ea nu își dorește asta, ca el să nu vină la nuntă. Vrea din tot sufletul ca tatăl ei să fie acolo. Ea și Prințul Harry îi imploră pe oameni să îi dea puțin spațiu tatălui ei și să îl lase în pace. Au tot spus asta săptămâni întregi. Tatăl ei probabil se simte pus sub o presiune imensă. El spune că nu vrea ca nimeni să aibă grijă de el, este un om mândru. Iar Harry și Meghan fac tot ce le stă în putință pentru a-l ajuta”, a declarat prietena cuplului pentru Daily Mail.

Și Prințul Harry a fost pus într-o situație dificilă: „El simte că acesta este prețul pe care îl plătesc tot cei care se asociază cu el și că el cauzează aceste probleme. Vrea să o protejeze pe Meghan, dar este o situație foarte dificil de înghițit pentru el”.

Thomas Markle ar fi declarat, pentru TMZ, că a acceptat să pună în scenă acea ședință foto deoarece voia să „își reabiliteze imaginea publică”, dar că a ajuns să pară „un prost”. De aceea, spune bărbatul, a decis să nu participe la nuntă, „pentru a-și scuti fiica de rușine”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri