Record. Prima vedetă cu peste 100 de milioane de admiratori pe Instagram

Data publicării:
Instagram Changes Terms Of Service, Stirs Anger Among Users
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez a devenit prima persoană din lume care are peste 100 de milioane de admiratori (”followers”) pe reţeaua de socializare Instagram, informează News.ro.

Instagram Changes Terms Of Service, Stirs Anger Among Users
Foto: Gulliver/Getty Images

Selena Gomez a anunţat că în urmă cu şase săptămâni că va renunţa la turnee pentru o perioadă, însă, de atunci, numărul ei de admiratori de pe Instagram a continuat să crească.

Succesul de pe Instagram se datorează fanilor ei de pe această reţea de socializare, cunoscuţi sub numele de ”Selenatori”. Aceştia au lansat o campanie online cu scopul de a o ajuta pe vedeta în vârstă de 24 de ani să depăşească pragul istoric de 100 de milioane de admiratori în absenţa ei şi în ciuda faptului că nu a mai publicat fotografii noi pe Instagram de peste o lună.

La sfârşitul lunii august, Selena Gomez a anunţat că îşi va lua o pauză în carieră pe termen nedefinit, pentru a-şi reveni după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale unei maladii - lupus - cu care a fost diagnosticată în 2014.

Vedeta americană, aflată la jumătatea turneului mondial ”Revival”, a anunţat, de asemenea, că şi-a anulat concertele programate în acest turneu.

Cea mai recentă imagine pe care artista a publicat-o pe Instagram datează din urmă cu şase săptămâni. 

Selena Gomez era deja persoana cu cel mai mare număr de admiratori pe Instagram, însă graţie campaniei demarate de fanii ei, s-a detaşat mult mai clar faţă de ”urmăritoarele” ei - Taylor Swift (91,4 milioane de admiratori), Beyonce (85,3 milioane de admiratori), Ariana Grande (85 milioane de admiratori) şi Kim Kardashian (83,6 milioane de admiratori).

Selena Gomez, care a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în perioada 2007-2012 în serialul ”Wizards of Waverly Place” difuzat de Disney Channel, a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei ”Stars Dance”, în 2014, după ce a fost diagnosticată cu lupus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri