Rezultatele raportului medico-legal în cazul morții lui Keith Flint: Nu există suficiente probe care să indice sinuciderea

Data actualizării: Data publicării:
prodigy shutterstock_541613122
FOTO; Shutterstock

Noi detalii în cazul morții liderului The Prodigy. Raportul medico-legal, care a fost dat publicității miercuri, arată că Keith Flint a decedat în urma spânzurării şi a consumului de droguri şi substanţe medicamentoase. Însă, potrivit documentului, nu există suficiente probe care să conducă la concluzia că el s-a sinucis.

prodigy shutterstock_541613122
FOTO; Shutterstock

Flint, o figură emblematică a mişcării rave a anilor '90, faimos pentru melodii precum ''Firestarter'' şi ''Breathe'', a fost găsit decedat în locuinţa sa din Essex, în luna martie, la vârsta de 49 de ani. 

Conform concluziei anchetei, decesul său a survenit în urma spânzurării şi a aportului de cocaină, codeină şi alcool identificate în corpul său, scrie Agerpres. 

''A fost înregistrat un verdict deschis'', a declarat un purtător de cuvânt al medicului legist adăugând că o anchetă completă va avea loc luna viitoare. 

Celebru pentru piercing-urile faciale, machiajul strident şi coafura excentrică, Flint a jucat un rol major pe scena muzicii dance şi electronice. 

Medicul legist Caroline Beasley-Murray a declarat că nu există dovezi suficiente care să stabilească faptul că decesul lui Flint a fost unul accidental sau o sinucidere, însă a precizat că nu există suspiciuni privind circumstanţele sau implicarea unei alte persoane. 

"Nu vom şti niciodată ce era în mintea lui în acel moment", a declarat medicul legist din Essex, citat de Press Association. ''În mod cert era extrem de popular, foarte iubit de atât de mulţi fani'', a adăugat Beasley-Murray.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri