Ricky Martin a anunțat că pregătește "o nuntă grandioasă"

Data actualizării: Data publicării:
MOCA Gala 2017 Honoring Jeff Koons
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântărețul portorican Ricky Martin a anunțat că pregătește în țara natală "o nuntă grandioasă" cu partenerul său suedez, Jwan Yosef, relatează miercuri EFE.

MOCA Gala 2017 Honoring Jeff Koons
Foto: Gulliver/Getty Images

"Un lucru este sigur. Vreau să mă căsătoresc în Puerto Rico. De acolo sunt, la fel ca și familia mea și este o țară minunată. Nu doar pentru cei care doresc să se căsătorească", a declarat Ricky Martín programului american 'E! News', specializat în informații despre lumea spectacolului, citat de Agerpres.

Artistul a precizat că nunta lui va avea "un aer internațional", având în vedere că partenerul său Jwan Yosef este suedez, iar unele din rudele sale sunt siriene.

El a recunoscut totuși că este o sarcină foarte grea. "Nimeni nu mi-a spus cât este de complicat să pregătești un eveniment atât de important. Știam că este greu, dar nu atât de complicat", a subliniat cântărețul.

Yosef, 32 de ani, și Ricky Martin, care are doi copii, s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

Cântărețul, care în prezent îmbină filmările la un serial despre viața lui Gianni Versace cu show-ul 'All in' din Las Vegas, a vorbit și despre de gemenii săi, Valentino și Mateo, în vârstă de 8 ani.

"Copiii mei sunt fericiți, ceea ce înseamnă că facem o treabă bună", a subliniat el.

Despre viața sa în Las Vegas, unde susține concertele, Ricky Martin a dezvăluit că programul copiiilor este mai plin decât al lui: "Sunt mai ocupați decât mine. Vizitează orașul, merg la Aqua Park, sau la diferite acțiuni (...) Și vin seara la concertul meu, dacă a doua zi nu au cursuri", a mărturisit el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri