Schimbarea radicală prin care trece Selma Blair, actrița diagnosticată cu scleroză multiplă

Data publicării:
selma blair instagram

Actrița Selma Blair documentează pe rețelele sociale chinul prin care trece de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, în urmă cu mai mult de un an.

Selma Blair, în vârstă de 47 de ani, a publicat o fotografie pe Instagram în care evidențiază unul dintre efectele tratamentului pe care îl urmează pentru scleroza multiplă. Actrița spune că i-au crescut fire de păr pe față destul de groase, după ce a terminat prima rundă de chimioterapie.

Fanii au încurajat-o pe actriță spunându-i că este frumoasă și că se gândesc la ea.

Selma Blair a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în august 2018, însă a declarat că primele simtome le-a avut cu mulți ani înainte. Scleroza multiplă este o boală autoimună ce afectează sistemul nervos și astfel se poate manifesta în multe feluri, lucru ce o face greu de diagnosticat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Selma Blair și-a ras părul pentru a urma un tratament experimental dur care ar putea încetini avansarea bolii. Actrița a fost supusă unui tratament cu celule stem, cu scopul de a-i reseta sistemul imunitar, iar pentru asta ea a fost nevoită să recurgă la chimioterapie.

Scleroza multiplă i-a afectat capacitatea motrică și vederea, actrița recunoscând că nu mai vede aproape deloc cu un ochi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri