Sari la conținut

Scriitoarea care îl acuză pe Michael Douglas de hărţuire sexuală dă detalii

Continuă scandalul sexual de proporţii de la Hollywood şi un alt nume mare apare pe lista acuzaţilor de hărţuire sexuală. Este vorba de celebrul actor Michael Douglas care este acuzat de o fostă angajată de comportament indecent.

michael douglas getty

FOTO: Getty Images

Susan Braudy, scriitoare şi jurnalistă, a povestit că starul folosea un limbaj plin de aluzii sexuale în prezenţa ei şi la adresa ei.

Pentru a contracara un astfel de comportament, femeia spune că a început să poarte numai haine largi şi de culoare neagră şi pe cât posibil încerca să nu rămână singură în prezenţa actorului. Incidentele ar fi avut loc în anii '80, iar în cel mai grav dintre ele actorul s-a pipăit în faţa ei.

După acest episod, Susan Braudy spune că şi-a găsit un alt loc de muncă, dar că în continuare s-a temut să vorbească public despre comportametnul lui Michael Douglas.

Susan Braudy, scriitoare: „Se credea regele lumii şi că mă poate umili fără să aibă de suferit. S-a aşezat pe podea, şi-a deschis cureaua, şi-a băgat mâna în pantaloni şi, era evident pentru mine ce face, a început să se pipăie şi mi-a fost foarte teamă. Unul dintre prieteni mi-a spus că mai bine nu spun nimic. Apropiaţii se temeau pentru mine”.