Sari la conținut

Shannen Doherty a suportat o intervenţie de reconstrucţie mamară

Actriţa Shannen Doherty, celebră pentru rolul interpretat în serialul TV ”Beverly Hills 90210”, diagnosticată cu cancer, a suportat o intervenţie de reconstrucţie mamară, în urma dublei mastectomii pe care a efectuat-o în vara acestui an, informează News.ro.

actrita

Vedeta americană, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit în 2015 că a fost diagnosticată cu cancer mamar. De atunci, cunoscuta actriţă nu şi-a ascuns boala şi vorbeşte foarte des în public despre lupta sa cu cancerul, în special pe conturile sale de pe reţelele de socializare.

Joi, Shannen Doherty a publicat online o înregistrare video ce o prezintă în cabinetul chirurgului ei, înainte de o şedinţă de radioterapie.

”Sunt norocoasă şi binecuvântată că îl am pe acest medic. Ultimele zile au fost foarte aglomerate pregătindu-mă pentru iradiere. Acesta este medicul şi prietenul meu Jay Orringer, specialist în reconstrucţie mamară”, a precizat vedeta americană.

La începutul lunii august, actriţa Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer mamar în 2015, a anunţat că va face chimioterapie şi radioterapie, deoarece boala s-a răspândit în organismul său.

Shannen Maria Doherty, născută pe 12 aprilie 1971, este o actriţă americană, producătoare şi scriitoare. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul ”Beverly Hills 90210” şi Prue Halliwell din serialul ”Charmed”.