Sora lui Meghan Markle, critici la adresa familiei regale: Nu i-a vorbit tatălui meu de când a suferit infarctul

Data publicării:
Prince Harry & Meghan Markle Visit Nottingham
Foto: Guliver/Getty Images

Sora actriţei Meghan Markle a criticat Palatul Kensington, spunând că nu i-a oferit ajutor tatălui ei în urma infarctului pe care acesta l-a suferit, ea fiind nevoită să îi trimită bani, scrie News.ro.

Prince Harry & Meghan Markle Visit Nottingham
Foto: Guliver/Getty Images

Potrivit The Sun, Samantha Markle, în vârstă de 53 de ani, a spus că tatăl ei este devastat pentru că nu va putea participa, sâmbătă, la nunta fiicei sale cu prinţul Harry şi că acesta nu a primit niciun mesaj de la Palatul Kensington.

„Este supărat. Voia să meargă, dar medicul lui i-a spus că are nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a spus Samantha Markle pentru The Sun.

Ea a precizat că Thomas Markle „s-a internat anonim” în spital, marţi, pentru a evita atenţia presei. The Sun notează că nu a existat niciun indiciu că acesta şi-a părăsit locuinţa din Rosarito, Mexic.

Însă, miercuri seară, Thomas Markle a declarat că intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o la inimă s-a încheiat cu succes. „Rămân în spital pentru încă câteva zile. Nu am voie să mă entuziasmez”, le-a spus el reporterilor.

Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă, a respins zvonurile potrivit cărora Platul Kensington i-ar fi oferit un sprijin considerabil tatălui ei în Mexic.  

„Nu este adevărat. Altfel, nu ar fi trăit în acelaşi loc, ar fi fost însoţit de agenţi de securitate. Am dovezi că i-am trimis bani tatălui meu de două ori, pentru că avea nevoie. Are mare nevoie de ajutor. Sunt foarte îngrijorată pentru el. Este pe cont propriu”, a spus ea.

Samantha Markle, care locuieşte în Florida, a mai spus că Palatul Kensington nu s-a oferit să îl aducă pe Thomas Markle în Londra devreme sau să îi ofere detalii despre cum să ajungă acolo.

„Nu a luat legătura cu Meghan, iar ea nu i-a vorbit tatălui meu de când el a suferit infarctul. Nu ştiu de ce, nu o învinovăţesc”, a spus ea.

Samantha Markle a precizat şi că prinţul Harry – care nu l-a întâlnit niciodată pe tatăl viitoarei sale soţii – a păstrat tăcerea în acest caz. „Ştiu că nu au vorbit”, a spus ea.

Săptămâna trecută, Thomas Markle a suferit un infarct şi a fost internat la un spital local, slab echipat, potrivit The Sun.

Samantha Markle a amintit că ea a fost cea care a decis să regizeze fotografii cu tatăl ei, pentru a îl apăra pe acesta de paparazzi, care îi creaseră o imagine nefavorabilă.

Thomas Markle a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunta fiicei lui cu prinţul Harry. Apoi, imagini cu el la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală au înduioşat utilizatorii de platforme social media săptămâna trecută. Alte imagini l-au arătat luându-şi măsuri pentru un costum pe care ar fi urmat să îl poarte la nunta fiicei lui.

Ea a mai spus că Thomas Markle a fost foarte supărat după ce fiul lui, Tom Jr., a publicat o scrisoare deschisă spunând că prinţul Harry şi Meghan Markle nu ar trebui să se căsătorească. „Tatăl meu nu vrea să aibă de-a face cu el”, a spus ea. Însă, recent, Tom Jr. Markle a numit-o pe sora sa „o prinţesă modernă perfectă”.

Recent, au mai apărut informaţii potrivit cărora Samantha Markle a suferit un accident de maşină în urma căruia ar fi suferit o fractură de genunchi şi de gleznă.

Markle, în vârstă de 73 de ani, urma să îşi conducă fiica la altar în prezenţa a 600 de invitaţi, între care membri ai familiei regale britanice şi numeroase celebrităţi Însă, Thomas Markle a schimbat planurile în această săptămână, anunţând că nu îşi va conduce fiica la altar sâmbătă, deoarece nu vrea să îi afecteze imaginea acesteia sau pe cea a familiei regale, după ce a fost dezvăluit că el a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă, cu ajutorul unui fotograf pe care l-a plătit. El a precizat şi că a fost spitalizat după ce, în urmă cu o săptămână, a suferit un infarct.

Luni, Palatul Kensington a anunţat că declaraţia lui Thomas Markle „are o importanţă personală majoră pentru Meghan Markle”. 

„Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect pentru Thomas Markle în această situaţie dificilă”, a transmis Palatul Kensington.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri