Stevie Wonder s-a căsătorit pentru a treia oară, la vârsta de 67 de ani

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_441909967
Foto: Shutterstock

Stevie Wonder s-a căsătorit weekendul trecut pentru a treia oară, la vârsta de 67 de ani, cu logodnica sa, Tomeeka Robyn Bracy, în vârstă de 42 de ani. Ceremonia a avut loc la un hotel de lux din Los Angeles, cu invitaţi celebri între care s-au numărat John Legend, Pharrell Williams, Usher şi Babyface, informează people.com citat de News.ro.

shutterstock_441909967
Foto: Shutterstock

O sursă a declarat pentru People că ceremonia a fost luxoasă şi foarte romantică.

”A fost o nuntă frumoasă. Ceremonia a fost luxoasă şi foarte romantică. Au fost invitaţi celebri, între care s-a numărat şi John Legend. Familia este foate importantă pentru Stevie şi toţi copiii lui au fost implicaţi în această nuntă”, a spus sursa pentru People.

La petrecere a fost prezent, de asemenea, cântăreţul Babyface, care a interpretat hitul “Whip Appeal”, în aplauzele invitaţilor.

Potrivit The Sun, la petrecere au mai cântat Pharrell Williams şi Usher, înainte ca Stevie Wonder să ocupe scena pentru a îi face o serenadă miresei.

Un reprezentant al lui Stevie Wonder nu a răspuns solicitării People de a oferi un comentariu. 

În decembrie 2014, Stevie Wonder a devenit tată pentru a noua oară - acesta fiind cel de-al doilea copil al său cu Tomeeka Robyn Bracy, cu care şi-a început relaţia în urmă cu cinci ani. Cântăreţul mai are şapte copii din patru relaţii anterioare.

Stevie Wonder a mai fost căsătorit cu Syreeta Wright, între anii 1970 şi 1972, şi Kai Millard, în perioada 2001 - 2012.

Născut pe 13 mai 1950 cu numele Stevland Hardaway Judkins, pe care l-a schimbat, ulterior, în Stevland Hardaway Morris, Stevie Wonder este un cântăreţ, compozitor, multi-instrumentist şi producător muzical american. Considerat o legendă a muzicii soul, Stevie Wonder a devenit celebru cu ajutorul unor piese precum "Superstition", "I Just Called to Say I Love You", ”Sir Duke” şi "My Cherie Amour".

Stevie Wonder a orbit la puţin timp după ce s-a născut. El a învăţat să cânte la instrumente precum pian, muzicuţă şi tobe încă din copilărie. Alături de un prieten a format trupa Stevie şi John, cântând pe stradă şi, ocazional, la petreceri şi baluri.

De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut peste 30 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri