Sari la conținut

Tatăl lui Meghan Markle va fi operat astăzi pe inimă

Tatăl lui Meghan Markle nu va participa la nunta fiicei sale cu prinţul Harry. El a confirmat, astfel, o informaţie apărută în presa americană.

Thomas Markle a declarat pentru site-ul TMZ că astăzi va fi operat pe inimă, după atacul de cord suferit săptămâna trecută. În vârstă de 73 de ani, acesta a provocat numeroase comentarii după ce a recunoscut că s-a lăsat fotografiat de paparazzi, în timp ce proba costumul pentru nuntă. A anunţat iniţial că nu va mai veni la eveniment, după care s-a răzgândit, pentru ca acum să spună din nou că nu-şi va conduce fiica la altar.

Şi deşi în toată lumea se vorbeşte mult despre nunta de sâmbătă, britanicii nu par foarte atraşi de eveniment. Potrivit unui sondaj, 66% dintre cei intervievaţi au declarat că nu-i interesează prea mult momentul. Şi părerile vedetelor despre eveniment sunt împărţite.

Dwayne Johnson, actor: Sunt entuziasmat, fiindcă întotdeauna e ceva distractiv la nunţile regale.

Claire Foy, actriţă: Oameni care se căsătoresc, cât de emoţionant... Într-un castel şi va şi tort pe deasupra. Va fi grozav!

Paul Bettany, actor: Nu aş putea fi mai puţin interesat, ar fi imposibil să mă intereseze mai puţin de-atât.

Emilia Clarke, actriţă: Nu-ţi face griji, şi-a pregătit deja pălăria.

Samuel L. Jackson, actor: Dacă Meghan îl poate face fericit (pe prinţul Harry, n.red.), el se va mulţumi să nu fie rege, ci doar să fie alături de ea.

Margot Robbie, actriţă: O, Doamne, mi-aş dori să fiu în Londra în acest moment! Oamenii o vor lua razna...

Chris Rock, actor: Nu prea îmi pasă. Le doresc numai bine, par nişte oameni de treabă.

David Coverdale, vocalist White Snake: Care nuntă regală?

Woody Harrelson, actor: Voi fi acolo. Nu, doar glumesc... Ei bine, sâmbătă vom fi în Anglia, aşa că am putea să apărem acolo neinvitaţi.

Emma Thompson, actriţă: Fiul meu să căsătoreşte anul viitor, aşa că mă gândesc mai mult la asta. Opriţi-vă, opriţi-vă din comentariile la adresa nunţii regale, lăsaţi-i în pace pe bieţii copii.

Pe aceeași temă