Sari la conținut

Taylor Swift a depus mărturie în procesul declanșat de acuzațiile ei de hărțuire sexuală

Cântăreața americană Taylor Swift a depus mărturie joi la tribunalul din Denver, Colorado, unde se judecă procesul intentat de DJ-ul David Mueller după ce ea l-a acuzat de hărțuire sexuală.

Nu m-a atins pe coaste, nu m-a atins pe mână... mi-a pus mâna pe fund”, a declarat cântăreața în instanță.

Fostul DJ David Mueller a declarat într-o mărturie depusă marți că „este posibil s-o fi atins pe Swift în zona coastelor accidental” în timpul întâlnirii pe care au avut-o înainte de un concert.

Potrivit Reuters, Swift a vorbit cu convingere în timp ce a fost supusă unui tir de întrebări de către avocatul reclamantului, Gabriel McFarland, afirmând în mai multe rânduri: „Clientul dvs mi-a pus mâna pe fund. A fost un gest clar și de durată. A fost intenționat. Mi-a ținut mâna pe fund pe sub fustă”, a spus cântăreața de 27 de ani în instanță.

Taylor Swift a petrecut circa o oră în boxa martorilor și a relatat că i s-a părut că atât Mueller, cât și prietena lui, care a stat în cealaltă parte pentru fotografia care li s-a făcut, consumaseră „câteva cocktailuri”.

Întrebată de avocatul părții reclamante de ce garda sa de corp nu a intervenit când „acest bărbat mare și beat” a agresat-o, Swift a răspuns: „Nimeni nu se putea aștepta să se întâmple asta... Nu s-a mai întâmplat niciodată. A fost oribil și șocant”. La întrebarea directă a avocatului părții adverse, cântăreața a negat că ar putea fi vorba de o greșeală și a întărit din nou că DJ-ul a fost cel care a pipăit-o. „Mi-a pus mâna pe fund. Știu că a fost el”, a declarat ea.

Într-o mărturie emoțională depusă marți, mama vedetei, Andrea Swift, a spus: „Știu ce s-a întâmplat. Am auzit-o din gura fiicei mele. A agresat-o sexual, acel individ”, a spus mama lui Swift, uitându-se spre Mueller, potrivit presei locale.

Mueller, 55 de ani, a scris în plângerea sa că Taylor Swift a făcut acuzații false care au dus la concedierea sa, potrivit documentelor tribunalului. Taylor Swift l-a dat rândul ei în judecată pe fostul DJ, afirmând că i-a băgat mâna sub fustă și a apucat-o de fund în timpul unei ședințe foto.

Sursa: Agerpres