Tom Hanks a primit scuze oficiale din partea a două tabloide

Data publicării:
2015 National WWII Museum's American Spirit Award Gala

Tom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson, au primit scuze oficiale şi retractări din partea a două tabloide americane care au afirmat că soţii Hanks ar urma să divorţeze, deoarece starul hollywoodian ar fi îndrăgostit de o actriţă alături de care a fost distribuit într-un film, informează Reuters citat de News.ro.

2015 National WWII Museum's American Spirit Award Gala
Foto: Gulliver/Getty Images

Cele două tabloide au afirmat că acea actriţă ar putea fi Meg Ryan sau Felicity Jones. Tabloidele The National Enquirer şi Star Magazine, deţinute de American Media Inc., au prezentat scuze publice în cadrul unor declaraţii oficiale, au modificat acele articole pe site-urile lor şi vor publica erate în viitoarele ediţii tipărite ale lor.

Tom Hanks şi Rita Wilson, care sunt căsătoriţi de 28 de ani, au dat la rândul lor o declaraţie de presă în care au spus că, în trecut, obişnuiau să râdă despre articolele publicate în tabloide despre ”divorţul (lor) iminent, deoarece acele poveşti erau atât de departe de adevăr”.

Însă, pe măsură ce se apropie a 29-a aniversare a căsniciei lor, care va fi celebrată în aprilie, cuplul a ajuns la concluzia că, ”întrucât căsnicia este fundaţia familiei”, astfel de poveşti ”nu vor mai trebui să fie tolerate”.

Tom Hanks a jucat alături de Meg Ryan în două filme de succes din anii 1990 - ”Sleepless in Seattle” şi ”You've Got Mail”. Actriţa britanică Felicity Jones este colega de distribuţie a starului american în lungmetrajul ”Inferno”, cel mai recent opus din franciza ”Codul lui Da Vinci”.

”Nu am intenţionat să afirmăm că Tom Hanks ar avea o relaţie nepotrivită cu Meg Ryan sau că el şi Rita Wilson urmează să divorţeze”, se afirmă în declaraţia oficială publicată de tabloidul The National Enquierer pe site-ul său. Numărul din 10 octombrie al acestui tabloid publicase un articol în care se afirmă că ”o căsătorie de 400 de milioane de dolari se prăbuşeşte din cauza iubirii lui Hanks pentru Ryan”.

Star Magazine a prezentat scuze publice pentru un articol publicat pe 3 octombrie. ”Nu am intenţionat să afirmă că Tom Hanks ar avea o relaţie nepotrivită cu Felicity Jones sau că el şi Rita Wilson urmează să divorţeze”, se afirmă în comunicatul oficial publicat pe site-ul acestui tabloid.

Tom Hanks a fost căsătorit cu actriţa americană Samantha Lewes între anii 1978 şi 1987. Cei doi au împreună doi copii - Colin Hanks, născut în 1977, şi Elizabeth Hanks, născută în 1982. În 1988, Tom Hanks s-a căsătorit cu actriţa Rita Wilson, cu care jucase în filmul ”Volunteers”. Cuplul are doi fii - Chester Marlon ”Chet” Hanks şi Truman Theodore Hanks.

Tom Hanks, născut pe 9 iulie 1956, este actor, regizor şi producător american de film, care a câştigat de două ori premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor principal”, cu rolurile interpretate în filmele ”Philadelphia” şi ”Forrest Gump”. Starul american a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru prestaţiile sale din filmele ”Vreau să fiu mare/ Big”, ”Salvaţi soldatul Ryan” şi ”Naufragiatul”. În palmaresul său se mai află patru Globuri de Aur şi un Urs de Argint, câştigat la Festivalul de Film de la Berlin în 1994, pentru ”Philadelphia”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri