Tudor Gheorghe a mărturisit că a luat o doză de heroină: „Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna”

Data actualizării: Data publicării:
tudor-gheorghe-fb
Foto: Facebook/Tudor Gheorghe

Artistul Tudor Gheorghe a povestit un episod neştiut din cariera sa, un moment în care s-a drogat cu heroină. Artistul era în New York pentru un spectacol și a fost curios să afle ce se întâmplă, în cazul în care va trebui să joace rolul unui drogat. Ca să intre mai bine în pielea personajului a făcut un experiment, asistat de doi medici. Cântăreţul susţine că după ce a simţit pe propria piele efectele secundare nu a mai încercat niciodată în viaţă şi le cere tuturor celor care au de gând să folosească drogul extrem de puternic să NU facă asta!

„Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri...”, a mărturisit Tudor Gheorghe, la emisiunea Marius Tucă Show.

„A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna aici simțeam că îmi crapă căpățâna, îmi sar creierii”, și-a amintit artistul.

„Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut muzicianul.

Tudor Gheorghe este un cântăreţ, compozitor şi actor român, născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor. Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri