Ultima fotografie cu Hugh Hefner înainte de a muri

Data actualizării: Data publicării:
60 Playmate Bunnies Celebrate Playboy's 60th Anniversary
Foto: Gulliver/Getty Images

Și-a obișnuit fanii cu apariții extravagante, mereu înconjurat de femei frumoase. Ultimele fotografii însă îl arată pe fondatorul Playboy slăbit și bolnav.

60 Playmate Bunnies Celebrate Playboy's 60th Anniversary
Foto: Gulliver/Getty Images

În imaginile surprinse în luna ianuarie, Hefner apare ca un bătrân oarecare, deplasându-se cu ajutorul unui cadru de susținere, alături de un îngrijitor care îl sprijină.

Foto: Backgrid

Celebrul fondator al revistei „Playboy” a murit miercuri la vârsta de 91 de ani, la domiciliul său cunoscut sub numele de Playboy Mansion.

Hefner a fondat revista Playboy în urmă cu mai mult de șase decenii. Concepută ca o revistă pentru bărbați, care combina imaginile femeilor pozate nud cu articole și interviuri, Playboy a devenit un brand, iar Hefner și-a construit un adevărat imperiu, devenind un nume de referință al lumii moderne.

Revista lui Hugh Hefner a inspirat și a fost în fruntea „revoluției sexuale” din anii 1960-1970, dar în ultimii ani se confrunta cu o competiție dură din partea pornografiei online. 

Pentru câteva luni, de la mijlocul lui 2016 până la începutul lui 2017, revista a experimentat chiar o variantă în care evita nuditatea, dar ulterior s-a întors la formula care a consacrat-o. 

Hugh Hefner a fost căsătorit de trei ori — cu Mildred Williams, între anii 1949 și 1959, cu Kimberley Conrad, între anii 1989 și 2010, și cu Crystal Harris, începând din 2012. Magnatul american a avut multe alte relații de concubinaj și lasă în urma lui patru copii: Christie, David, Marston și Cooper. Cooper Hefner este directorul de creație al companiei Playboy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri