Sari la conținut

Un actor din CSI:Miami s-a sinucis, la 34 de ani

Actorul Brad Bufanda a murit miercuri după ce s-a sinucis în Los Angeles, notează People. Actorul era cunoscut din rolurile episodice din Veronica Mars sau CSI: Miami.

brad getty

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Tânărul, în vârstă de 34 de ani, s-a aruncat de pe o clădire, iar la scurt timp a fost declarat mort din cauza rănilor grave. „În mod evident a sărit de pe clădire. Autopsia este făcută și s-a stabilit că este vorba de o sinucidere”, spune polițistul care se ocupă de acest caz.

Când i-au găsit trupul, autoritățile au descoperit că Brad Bufanda avea lângă el un bilet de adio, pe care erau scrise numele părinților lui alături de mesajul „mulțumesc”, relatează TMZ.

Kirsten Solem, managerul tânărului, spune că sinuciderea lui vine ca un șoc, având în vedere că nu era dependent de droguri sau alcool și nu a lăsat vreodată de înțeles că are probleme emoționale.

Brad Bufanda a avut roluri recurente în sezonul 1 și 2 al serialului „Veronica Mar”, interpretându-l pe Felix Toombs. El a mai apărut în filme precum „Malcom in the Middle”, „CSI: Miami” și „A Cinderella Story”.

Pe aceeași temă