Un actor s-a trezit din coma indusă după ce a contractat noul virus. Artistul a suferit o formă severă a bolii

Data publicării:
Nick Corbero, actor
Foto: Instagram / Nick Corbero

Actorul Nick Cordero, un star de pe Broadway, căruia i-a fost amputat un picior în timp ce organismul său lupta împotriva unei forme severe a maladiei COVID-19, s-a trezit din coma indusă în care a fost plasat de medicii unei clinici din Los Angeles, informează BBC.

Informaţia a fost dezvăluită de soţia artistului, Amanda Kloots. Ea a spus că este "un miracol" faptul că Nick Cordero este pe cale să se însănătoşească.

Actorul canadian, care a fost nominalizat la premiile Tonny pentru rolul din musicalul "Bullets Over Broadway", se află internat într-un spital din Los Angeles de la sfârşitul lunii martie, scrie Agerpres. Soţia lui a publicat cu regularitate pe reţelele de socializare mesaje despre starea de sănătate a actorului, în vârstă de 41 de ani.

O campanie de strângere de fonduri demarată pentru ajutorarea cuplului şi a fiului lor, Elvis, a reuşit să adune peste 500.000 de dolari.

Nick Cordero a fost internat pe 30 martie după ce a fost diagnosticat cu pneumonie. Ulterior, el a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit soţiei sale, artistul a intrat în şoc septic în timp ce era spitalizat, a suferit două "mini-AVC-uri" (accident vascular cerebral, n.r.) şi complicaţii generate de blocaje ale vaselor sangvine, din cauza cărora medicii i-au amputat un picior.

Într-un mesaj distribuit marţi pe Instagram, Amanda Kloots a spus că soţul ei este "extrem de slăbit", dar "răspunde la comenzi, ceea ce înseamnă că starea lui mintală începe să revină la normal".

Printre celelalte roluri din repertoriul teatral al actorului Nick Cordero se află cele din spectacolele "Waitress", "Rock of Ages" şi "A Bronx Tale".

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri