Un fotomodel a murit din cauza anorexiei. Mama i-a aruncat cadavrul în mare

Data publicării:
6828615_katerina_1000x625

O tânără originară din Rusia, care lucra ca fotomodel în Italia, a murit din cauza anorexiei. Mama ei i-a ascuns cadavrul într-o valiză pe care a aruncat-o apoi în mare, în apropiere de Rimini, un oraş aflat pe coasta italiană a Mării Adriatice, informează Le Parisien citat de News.ro.

6828615_katerina_1000x625

Informaţia a fost dezvăluită în premieră miercuri de cotidianul italian Corriere della Sea. Trupul neînsufleţit al Katerinei Laktionova, decedată la vârsta de 27 de ani, a fost găsit pe 25 martie de un grup de pescari care au recuperat valiza din mare, în apropiere de coastele oraşului Rimini.

Mama tinerei, Gulnara Laktionova, în vârstă de 48 de ani, lucra ca menajeră în Rimini.

O anchetă ce a fost demarată iniţial sub suspiciunea de crimă a fost abandonată, după ce autopsia a permis medicilor legişti italieni să ajungă la concluzia că tânăra murise de inaniţie cu câteva zile înainte ca trupul ei neînsufleţit să fie aruncat în mare.

Mama ei s-a întors în Rusia cu puţin timp înainte ca trupul fiicei sale să fie descoperit de pescari. 

Gulnara Laktionova a declarat în faţa autorităţilor ruse că a rămas în locuinţa sa din Rimini în stare de şoc timp de mai multe zile în faţa cadavrului fiicei sale, înainte de a lua decizia că trebuie să îl arunce în mare. 

Potrivit Corriere della Sera, poliţiştii italieni, care bănuiau o crimă după descoperirea valizei, au fost îndreptaţi spre pista reprezentată de mama fotomodelului decedat de un amic al Gulnarei Laktionova. 

Katerina Laktionova a fost spitalizată pentru scurt timp în Italia în 2015 şi solicitase permisul de rezidenţă în această ţară în luna februarie, pentru a-şi continua tratamentul împotriva anorexiei, raportează agenţia de presă ANSA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri