Sari la conținut

Văduva de 31 de ani al lui Hugh Hefner nu va moșteni nimic. Cui îi revine averea

Cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner nu va primi nimic din averea fondatorului Playboy, care a murit miercuri la vârsta de 91 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2012, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la celebrul conac Playboy.

Foto: Gulliver/Getty Images

Crystal Harris, 31 de ani, nu va moșteni niciun ban în urma decesului soțului ei din cauza contractului prenupțial pe care l-a semnat înainte de căsătorie. Hugh Hefner nici nu a trecut-o pe Crystal în testamentul său, deși cei doi sunt căsătoriți de 5 ani.

Averea lui Hugh Hefner care se ridică la 43 de milioane de dolari va fi împărțită între cei patru copii ai lui, Universitatea din California de Sud și câteva organizații caritabile, scrie The Independent.

Foto: Gulliver/Getty Images

Crystal Harris a fost ce-a de-a treia soţie a lui Hugh Hefner. Prima soție a legendarului publicist a fost Millie Williams (1949–1959), alături de care a avut doi copii Christie, cea care a preluat conducerea companiei Playboy Enterprises în 1988, şi David. A doua căsătorie a fost cu „iepuraşul“ Kimberley Conrad (1989–2010) cu care a avut doi băieţi: Marston şi Cooper, ce ocupă funcţia de director creativ al revistei Playboy.