Val Kilmer: „Nu am cancer”

Data actualizării: Data publicării:
"Fourth Dimension" - 2012 Tribeca Film Festival
Foto: Guliver / GettyImages

Actorul american Val Kilmer a declarat marți că nu are cancer, infirmând afirmațiile lui Michael Douglas conform cărora acesta suferă de cancer la gât și „lucrurile nu stau prea bine pentru el”, relatează DPA, citat de Agerpres.

"Fourth Dimension" - 2012 Tribeca Film Festival
Foto: Guliver / GettyImages

Îl iubesc pe Michael Douglas dar este prost informat”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost în urmă cu aproape doi ani, când i-am cerut o recomandare pentru un specialist care să mă diagnosticheze pentru o umflătură în gât, care mă împiedica să continui turneul cu piesa mea. În cele din urmă am apelat la o echipă de la UCLA și am aflat că nu am cancer sub nicio formă”, a precizat actorul.

Kilmer a recunoscut că a avut probleme de sănătate, inclusiv limbă umflată sau glosită, dar acum este „în viață și fericit”.

Actorul laureat al premiului Oscar Michael Douglas a declarat la un eveniment din Londra de săptămâna trecută: Val Kilmer „se confruntă cu exact ceea ce am avut eu”. Se referea la cancer la gât, a relatat revista Variety.

În 2010, Michael Douglas a anunțat că suferă o formă avansată de cancer la gât, dar anul următor a anunțat că s-a vindecat.

Kilmer a fost politicos cu Douglas în mesajul său de pe Facebook, descriindu-l ca pe un „prieten iubitor și devotat al unui grup de oameni talentați din întreaga lume” și afirmând despre el că „nu a vrut să facă rău”.

Val Kilmer, 56 de ani, a negat în ultimele luni faptul că suferă de cancer, în pofida zvonurilor care au apărut în acest sens în mass-media.

Vedeta din filmul „The Batman Forever” (1995) a recunoscut în aprilie pe pagina sa de Facebook că i-a fost detectată o tumoare, dar a infirmat că ar fi vorba de cancer.

Mulțumesc (pentru sprijin) dar nu am cancer. M-am vindecat de tumoarea în chestiune anul trecut. Nu vă încredeți în zvonuri”, a scris actorul pe contul său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri