Vedeta care câștigă 1,2 milioane de dolari pentru o postare pe Instagram

Data publicării:
kylie jenner instagram
Sursa: Captura Instagram/Kylie Jenner

Kylie Jenner rămâne vedeta Instagram cel mai bine plătită din lume, cu 1,2 milioane de dolari pentru o postare, relatează platforma Cover Media, citată de Mediafax.

Tânăra în vârstă de 21 de ani are peste 141 de milioane de abonați pe platforma socială și a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care și-au făcut averea pe cont propriu, mulțumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.

Potrivit analiștilor de la HopperHQ.com, prezența socială a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiștii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulți factori, inclusiv implicarea publicului, numărul urmăritorilor și frecvența postărilor.

Kylie Jenner s-a născut pe 10 august, 1997, în Los Angeles. Este cea mai tânără fiică a vedetelor Kris Jenner și Caitlyn Jenner (cunoscută anterior drept Bruce Jenner).

Pe locul doi al clasamentului se află Ariana Grande care a intrat în clasament direct pe poziția secundă după ce analiștii au stabilit că o postare a sa pe Instagram ajunge până la 996.000 de dolari.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalități de pe instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari. Pe locul patru este sora și colega de reality show a lui Kylie, Kim Kardashian, cu o valoare de 910.000 de dolari pentru o postare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri