Viața fabuloasă a tinerei de 24 de ani, moștenitoare a imperiului Swarovski

Data publicării:
victoria swarovski instagram 1
FOTO: Instagram

Victoria Swarovski a atras atenția presei din luna iunie când a purtat o rochie de mireasă care valora un milion de dolari.

victoria swarovski instagram 1
FOTO: Instagram

Victoria Swarovski nu este doar moștenitoarea celui mai cunoscut imperiu de cristale, ea este și cântăreață, dansatoare, iar recent și-a lansat o linie de haine, notează Business Insider.

Tânăra s-a născut în Austria, iar părinții ei sunt Paul și Alexandra Swarovsky, care acum sunt divorțați. Paul este unul dintre descendenţii lui Daniel Swarovski, cel care a pus bazele a ceea ce reprezintă brandul Swarovski. 

victoria swarovski 2
FOTO: Instagram

Victoria a început să cânte și să compună melodii de la vârsta de 12 ani, iar la 15 ani a semnat un contract de colaborare cu Sony. Ea a intrepretat melodia care a rulat în filmul „Cronicile lui Narnia: Călătorie cu Zori-de-zi” și, de asemenea, a cântat la Jocurile Olimpice de la Sochi, din 2014.

victoria insta
FOTO: Instagram

Momentan nu mai lucrează cu Sony și încearcă să-și deschidă propria casă de discuri.

Tânăra s-a căsătorit în vara anului 2017 cu Werner Murz, un investitor imobiliar din Germania.„L-am cunoscut prin tatăl lui, părinții noștri sunt prieteni foarte buni. Eram împreună de șase ani când ne-am căsătorit”, a spus Victoria.

victoria insta mireasa
FOTO: Instagram

Nunta celor doi a atras atenția presei pentru rochia tinerei plină de cristale swarovski, care valora peste un milion de dolari.

„A fost o rochie minunată, am fost foarte mulțumită. Tatăl meu spune că rochia nu e importantă, dar eu l-am contrazis”, povestește tânăra.

'Let's Dance' Finals
FOTO: Gulliver/ Getty Images

În 2016, Victoria Swarovski a câştigat versiunea germană a show-ului „Dancing With The Stars“.

'Let's Dance' 3rd Show
FOTO: Gulliver/ Getty Images

La toate acestea, se adaugă și succesul fetei în industria modei după ce a lansat o linie de haine care a avut succes în Germania și Austria. Planul ei este acum să intre și pe piața din Marea Britanie.

victoria insta3
FOTO: Instagram

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri