VIDEO. Adele, ”atacată” de un liliac în timpul unui concert

Data actualizării: Data publicării:
adele- GettyImages-500440316
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreaţa Adele şi mai mulţi spectatori au fost nevoiţi să fugă şi să se adăpostească din cauza unui liliac care a ”invadat” scena, miercuri seară, în timpul unui concert pe care artista britanică l-a susţinut în Mexic, informează BBC citat de News.ro.

adele- GettyImages-500440316
Foto: Gulliver/Getty Images

Adele a susţinut miercuri seară un concert în Ciudad de Mexico, în cadrul turneului ei mondial, care a început în luna februarie cu un show în Belfast.

După ce a fost ”atacată” pe scenă de acel mamifer zburător, celebra cântăreaţă şi-a întrerupt concertul şi l-a avertizat pe unul dintre spectatori: ”A aterizat chiar lângă capul tău. Dumnezeule, e un liliac!”.

După câteva momente de derută, lucrurile au revenit la normal şi artista şi-a continuat concertul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este pentru prima dată când un animal i se alătură artistei pe scenă în cadrul acestui turneu.

În timpul unui concert pe care l-a susţinut în luna august, în Los Angeles, cântăreaţa a invitat unul dintre spectatori, spunându-i că poate să i se alăture la microfon, iar acesta a urcat pe scenă însoţit de câinele lui. 

Concertele cântăreţei britanice sunt marcate adeseori de momente insolite, inclusiv de cereri în căsătorie, în pauzele dintre cântece.

În general, după cererile în căsătorie, cuplurile primesc aplauze din partea spectatorilor şi câteva cuvinte de felicitare din partea artistei britanice.

Adeseori, Adele invită spectatori din public pe scenă pentru a face câteva selfie-uri alături de ea.

Un alt moment insolit s-a petrecut în octombrie, când artista a fost surprinsă de un gest emoţionant al iubitului ei. Adele şi producătorul Simon Konecki au o relaţie de cinci ani. Pentru a marca împlinirea a cinci ani de relaţie, Simon Konecki a ”complotat” cu producătorii unuia dintre concertele lui Adele şi, împreună cu aceştia, a înlocuit show-ul de confetti de la finalul concertului cu bileţele colorate pe care erau scrise mesaje de iubire adresate artistei.

Recent, vedeta britanică a anunţat că va susţine pentru prima dată în carieră o serie de concerte în Australia, în 2017. De asemenea, ea a publicat pe reţelele de socializare şi o înregistrare video în care artista, alături de membrii echipa sale de producţie, au participat la ”Mannequin Challenge”, o provocare virală pe internet, în cadrul căreia participanţii se prefac că sunt manechine, rămânând nemişcaţi în timpul realizării înregistrării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri