Sari la conținut

VIDEO. David Blaine a reînviat un truc vechi de 100 de ani

Magicianul american David Blaine, considerat de mulți drept un Houdini modern, a reușit să aducă la viață un truc considerat mort.

David Blaine face câteva trucuri cu cărți, apoi reproduce numărul de magie „Acvariul uman”. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

David Blaine și-a dedicat 20 de ani din viață în încercarea de a reînvia trucul care l-a făcut popular pe Hadji Ali.

Născut în Egipt între 1887 și 1892, magicianul avea capabilitatea de a regurgita conținutul stomacului său. Cel mai celebru truc al său este cel de a-și umple stomacul pe jumătate cu apă, apoi cu gazolină. El scuipa apoi gazolina și aprindea diverse lucruri, iar apoi scuipa apa din stomac și stingea incendiul. 

Însă, un alt truc era „Acvariul uman”, pe care magicianul american l-a readus la viață după două decenii de căutări. David Blaine a văzut pe YouTube un bărbat din Liberia care avea același talent de a regurgita apa din stomac. El l-a găsit și a învățat cum să-și controleze mușchii stomacului.

În emisiunea de vineri a „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, David Blaine a reușit să reproducă trucul, însă nu cu gazolină. Urmăriți numărul de magie în clipul de mai sus.