Sari la conținut

VIDEO. Elton John, înfuriat de un fan care l-a atins prea mult: „Cară-te!”

Cântăreţul britanic Elton John a părăsit scena în timpul unui spectacol pe care l-a susţinut joi seară în Las Vegas, după ce a fost înfuriat de un fan care l-a atins în mod repetat, scrie News.ro.

După ce a invitat fani pe scenă alături de el, pentru a interpreta melodia „Saturday Night’s Alright For Fighting”, Elton John a devenit din ce în ce mai deranjat de un fan. Acesta l-a atins pe artist de mai multe ori pe umăr şi i-a cerut să bată palma în timp ce el interpreta cântecul.

Cântăreţul este surprins într-o filmare spunându-i acelei persoane: „Cară-te!”.

Elton John s-a ridicat de la pian şi a părăsit scena, lăsându-şi trupa care îl acompania cântând în continuare în background.

Artistul s-a întors apoi şi a reluat spectacolul, dar le-a spus fanilor că nu va mai invita pe nimeni pe scenă când va mai interpreta „Saturday Night’s Alright For Fighting”. 

Luna trecută, Elton John a fost lovit de un colier aruncat de un fan în timpul unui alt concert în Las Vegas.

Rezidenţa în Las Vegas a lui Elton John continuă până pe 19 mai, dată până la care artistul are mai multe concerte programate în sala The Colosseum, la Caesar’s Palace. Muzicianul britanic a anunţat în ianuarie că anul acesta va începe un turneu de adio, „Yellow Brick Road”.

Pe aceeași temă