Fiica lui Michael Jackson, dezvăluiri despre tentativa de sinucidere din 2013

Data actualizării: Data publicării:
paris bun23

Paris Jackson, fiica megastarului Michael Jackson, a dezvăluit într-un mesaj video publicat pe contul ei de pe Instagram că tentativa ei de sinucidere din 2013 a fost cauzată de abuzurile online suferite din partea mai multor utilizatori de pe reţelele de socializare, informează contactmusic.com citat de News.ro.

paris bun23
Foto: Facebook

Paris Jackson a fost spitalizată şi, apoi, internată într-un centru de tratament psihiatric, în 2013, după tentativa ei de sinucidere. În mesajul publicat recent pe contul ei de pe reţeaua Instagram, fiica lui Michael Jackson a spus că a încercat să se sinucidă deoarece nu a putut să facă faţă mesajelor pline de ură primite pe reţelele de socializare de la mulţi internauţi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Paris Jackson spune că nimic nu s-a schimbat de atunci şi că este ”hărţuită” în continuare în spaţiul online, în fiecare zi.

”Nu pot să înţeleg cum poate să existe atât de multă ură în lumea de azi”, spune Paris Jackson, plângând, în acel mesaj video. ”Am încercat să rezist. Am încercat tot ce puteam face, să îi blochez pe cei care mă urăsc, să nu citesc comentariile lor, am încercat multe lucruri. Am vrut să îi ignor. Însă e greu să faci asta, atunci când există atât de multă ură”, a adăugat fiica renumitului artist american.

”Atunci când aveam 14 ani, am avut parte de atât de multă ură încât am încercat să mă sinucid şi am luat o pauză de doi ani de la reţelele de socializare. Apoi, oamenii mi-au cerut să revin aici, să îmi fac contul de pe Instagram să devină public din nou, iar eu am făcut acest lucru. Însă nimic nu s-a schimbat!”, a dezvăluit Paris Jackson. 

Paris Jackson, care a împlinit vârsta de 18 ani pe 3 aprilie, spune că nu înţelege motivul pentru care a devenit din nou o ţintă a ”trolilor” online, iar aceste abuzuri o epuizează. 

Michael Jackson (29 august 1958 - 25 iunie 2009) a fost un cântăreţ, compozitor, dansator şi coregraf american, supranumit ”regele muzicii pop”. S-a remarcat încă din copilărie, în calitate de membru al grupului Jackson Five, şi a devenit apoi, după ce şi-a lansat cariera solo, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai planetei. A lansat numeroase albume de succes, precum ”Thriller”, ”Bad” şi ”Dangerous”, iar single-urile şi discurile sale s-au vândut în aproximativ 1 miliard de copii pe plan mondial.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american îl utiliza ca somnifer. Artistul efectua în acea perioadă o serie de repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, ”This Is It Tour”, care ar fi trebuit să includă 50 de show-uri şi să înceapă în iulie 2009, la Londra.

După decesul cântăreţului american, custodia celor trei copii ai lui -  Prince Michael Jackson I, (născut pe 13 februarie 1997), Paris Katherine Jackson (născută pe 3 aprilie 1998) şi Prince Michael Jackson.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri