Video. Katy Perry a sărutat un concurent „American Idol”. Tânărul se plânge că a fost „inconfortabil”

Data actualizării: Data publicării:
katy perry sarut american idol

Benjamin Glaze, un concurent al American Idol în vârstă de 19 ani, a declarat că sărutul primit de la Katy Perry, membră a juriului a fost „inconfortabil”. Tânărul nu și-a dat acordul pentru acest sărut și spune că nu ar fi fost de acord dacă a fi trebuit să aleagă, potrivit The New York Times.

Concurentul a mărturisit membrilor juriului „American Idol” că nu a avut nicio iubită și că nu a fost niciodată sărutat. Cântăreața Katy Perry, l-a chemat atunci aproape și l-a sărutat pe buze fără ca tânărul să aibă timp să o refuze.

„Îmi doream să mă păstrez pentru prima relație. Voiam să fie special”, afirmă Glaze.

„Dacă mă întreba -Vrei să mă săruți- Aș fi spus că nu ”, a spune tânărul, adăugând că nu s-a simțit agresat sexual.

„Știu mulți băieți care s-ar bucura, dar eu am fost crescut într-o familie conservatoare și m-am simțit imediat inconfortabil. Voiam ca primul sărut să fie cu cineva special”, precizează Glaze.

Sărutul a avut loc în timul unor audiții „American Idol” înregistrate și difuzate duminică, în SUA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Glaze e întrebat înaintea audiției de Luke Bryan, unul dintre membrii juriului: „ Ai fost vreodată sărutat de o fată și ți-a plăcut?”, fâcând referire la o melodie celebră a lui Katy Perry din 2008.

Tânărul a răspuns: „Nu, nu am fost niciodată implicat în nicio relație. Nu pot săruta o fată dacă nu sunt în relația”.

Katy Perry l-a chemat atunci aprope de masa ei și l-a săruta. Glaze uimit a exclamat: „Katy nu pot să cred că ai făcut asta. Asta e o premieră”.

După difuzarea episodului, părerile internauțiilor au împărțite. Mulți spune că sărutul nu a fost adecvat, mai ales în contextul mișcării MeToo. Unii oamenii s-au întrebat cum ar fi fost dacă sexele ar fi fost inversate.

„Închipuiți-vă că un artist în vârstă de 33 de ani păcălește o tânără de 19 ani de la audiții să-l sărute, cum a făcut Katy Perry cu adolescentul. Am mai considera cu toții că e drăguț?”, se întreabă un internaut, notează The Huffington Post.

Tânărul, care nu a fost ales să meargă mai departe în concurs, a făcut o precizare după interviul The New York Times: „Nu mă plâng de sărut, sunt foarte onorat și mulțumit că am fost la American Idol. Nu consider că am fost agresat sexual la concurs.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri