Sari la conținut

VIDEO. Marilyn Manson, rănit pe scenă la New York de un element de decor

Cântăreţul Marilyn Manson, cap de afiş la un concert organizat la Hammerstein Ballroom, a fost nevoit să întrerupă reprezentaţia după ce a fost rănit de un element de decor, informează The Hollywood Reporter.

Într-un videoclip filmat de un fan se poate vedea cum o structură cu două pistoale imense situată pe mijlocul scenei s-a prăbuşit peste solist la finalul piesei „Sweet Dreams (Are Made of This)”, la nici o oră de la începerea show-ului. 

Marilyn Manson a fost scos pe targă iar concertul s-a încheiat. 

În videoclip se poate observa o explozie, iar câteva secunde mai târziu structura care sprijinea pistoalele se prăbuşeşte. 

În prezent nu se cunosc detalii despre rănile pe care le-a suferit artistul. 

 

Marilyn Manson este un artist controversat, devenit celebru prin ţinute vestimentare şi atitudini şocante în concertele sale, iar versurile pieselor sale, care vorbesc adeseori despre sex, droguri şi violenţă, sunt încărcate de o tematică filosofică profundă şi numeroase simboluri mistice. Muzica şi atitudinea lui i-au adus numeroase probleme cu autorităţile, dar şi cu mişcările religioase şi politice, care l-au acuzat că îi îndeamnă pe tineri la violenţă şi perversitate.

Pe aceeași temă