Video. Momentul emoționant în care Tom Hanks izbucnește în plâns, pe scenă, la Globurile de Aur 2020

Data actualizării: Data publicării:
tom hanks plange
Foto: captură NBC

Actorul Tom Hanks a izbucnit în plâns în timpul discursului pentru acceptare a premiului pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un film, la decernarea Globurilor de Aur 2020.

Tom Hanks a amuzat și emoționat publicul duminică noapte în timpul discursului său. Legendarul actor a câștigat premiul onorific „Cecil B. DeMille” și premiul pentru cel mai bun actor secundar pentru filmul „A Beautiful Day in the Neighborhood”.

Legendarul actor a ținut un discurs de șapte minute la decernarea Globurilor de Aur. El a izbunic în plâns atunci când a vorbit despre familia lui.

„Un om cu o astfel de familie (ca a mea n.r.) este binecuvântat, o soție care este fantastică în toate felurile, care m-a învățat ce e iubirea, cinci copii care sunt mai curajoși, mai puternici și mai înțelepți decât tatăl lor”, a declarat Tom Hanks.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rita Wilson, soția actorului, îl privea din culise și era vizibil emoționată. Ea a trecut printr-o încercare grea, după ce în 2015 a fost diagnosticată cu cancer la sân și a suferit o dublă mastectomie, potrivit The Independent.

Discursul lui Tom Hanks a fost apreciat și lăudat și de internauți, el devenid rapid viral.

Citiți și: VIDEO. Ricky Gervais, discurs acid la Globurile de Aur: „Acceptă micul premiu, mulţumeşte-i agentului şi Dumnezeului tău şi taci...”

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri