Sari la conținut

VIDEO. Reacția lui Winona Ryder la SAG Awards, virală pe rețelele de socializare

Winona Ryder a declanșat o avalanșă de postări de rețelele de socializare după ce a avut o serie de expresii foarte expresive la un discurs înflăcărat al colegului său din serialul "Stranger Things", David Harbour, după ce producția a fost premiată cu distincția de cea mai bună distribuție a unei drame de televiziune la Premiile Sindicatului Actorilor Americani de duminică seară.

Winona Ryder, care deține unul dintre rolurile principale în serialul science-fiction, a stat alături de David Harbour când actorul și-a susținut discursul și a făcut deliciul internauților cu expresie sale de confuzie, consternare și, în cele din urmă, încântare, scrie Agerpres

Unul dintre fani a numit-o de pildă pe actriță "o fabrică umană de gif-uri (imagini animate)". 

În discursul său înflăcărat, David Harbour face apel la colegii lui actori să-și folosească celebritatea pentru a face bine, făcând aluzie la starea de nemulțumire a populației americane față de unele decizii ale administrației de la Washington. 

"În lumina a ceea ce se întâmplă azi în lume, este dificil să sărbătorim deja sărbătoritul 'Stranger Things'", a început el. 

"Dar acest premiu de la voi, care luați această meserie în serios și credeți, ca și mine, că rolurile mari pot schimba lumea, este o chemare la arme către colegii noștri de a merge mai în profunzime. Și prin arta noastră să ne luptăm cu frica, egocentrismul și exclusivismul culturii noastre predominant narcisiste și prin meseria noastră să cultivăm o societate care să dea dovadă de mai multă empatie și înțelegere, dezvăluind adevăruri intime care să-i ajute pe oameni să-și reamintească — atunci când se simt distruși, temători și obosiți — că nu sunt singuri", a mai spus Harbour la Screen Actors Guild (SAG) Awards.

"Suntem uniți în faptul că suntem cu toții ființe umane și suntem împreună în această oribilă, dureroasă, plină de bucurii, excitantă și misterioasă călătorie care este viața", a pledat actorul.

Pe măsură ce se derula discursul lui David Harbour, Winona Ryder nu a fost singura care și-a exprimat surprinderea și admirația tot mai mare. Distribuția tânără a serialului, formată din mai mulți copii și adolescenți, a început să sară pe scenă pentru a-și exprima aprecierea pentru cuvintele rostite de actor, relatează Daily Mail.

"Acum, pe măsură ce vom continua povestea 'Stranger Things', noi oamenii din Vestul mijlociu ai anului 1983 (perioada în care se desfășoară acțiunea din serial — n.r.), îi vom respinge pe cei care îi intimidează pe alții, îi vom adăposti de ciudați și pe izgnoniți, pe cei care nu au casă. Vom trece dincolo de minciuni și îi vom vâna pe monștri", s-a angajat Harbour, făcând referire la personajele și intriga serialului.

"Și vom face asta și când suntem copleșiți de ipocrizia și uneori violența anumitor indivizi și instituții. Ca și șeriful Jim Hopper (personajul său din serial), îi vom lovi pe unii în față când vor încerca să-i distrugă pe cei slabi, privați de drepturi și marginalizați!", a încheiat el.